Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz nasıl izlenir? Bein Sports tek maç nasıl satın alınır?

Süper Lig 39. haftasında lider Beşiktaş sahasında Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş’ın en önemli maçlarından birisi olan Hatayspor karşılaşması Bein Sports kanalından canlı yayınlanıyor. Peki, Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz nasıl izlenir? İşte Beşiktaş Hatayspor tek maç satın alma…

Süper Lig’de 38. hafta maçında liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaş sahasında Vodafone Park’ta Hatayspor ile karşılaşıyor. 1 Mayıs 2021 Pazar akşamında saat 20.30’da başlayacak Beşiktaş Hatayspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

BEİN SPORTS TEK MAÇ NASIL SATIN ALINIR?

Digiturk'ün üyelerine sunduğu İzle-öde servisi sayesinde, Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 204, 205 ve HD servisiniz aktifse 277 numaralı Taraftar kanallarından tek maç satın alarak izleyebilirsiniz.

Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tek maç satın almak için tıklayınız.

Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz nasıl izlenir? Bein Sports tek maç nasıl satın alınır?

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Bein Connect France
Bein Sports France 3 HD
Bein Sports France 8 HD
Digiturk 4k HD
K Sports 2 HD Kosova
Look Sport ro 1
Sport 2 SVK
SportKlub 2 Slovenia
SportKlub 2 Crotia
SportKlub 2 Serbia

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1.

 

Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz nasıl izlenir? Bein Sports tek maç nasıl satın alınır? ile ilgili etiketler Beşiktaş Hatayspor beIN Sports Süper Lig Tek Maç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.