Beşiktaş, hakemler için olağanüstü toplanıyor!

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından sert tepki gösterdi. Dalgakıran, yaptığı açıklamada, Başkan Çebi'nin bir açıklama yapacağını belirtti.

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuştu ve başkan Çebi'nin bir açıklama yapacağını belirterek hakem yönetiminin facia bir yönetim gösterdiğini kaydetti.

''BUNLAR FİYASKO''

Dalgakıran, 3 penaltı pozisyonu olduğunu belirtirken, "Hakem facialarıyla uğraşmak bizi gerdi. Başkan detaylı bir açıklama yapacak. VAR diye bir şey koyuldu, neden? Tereddütlü pozisyonlarda müdahale edip, hakemlerin hakkının yenmemesi için. Nasıl ki Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda hakem pozisyonu durdurdu ve VAR'a gidip penaltıyı verdi. Bizim 3 penaltı pozisyonumuzdan birinde bile VAR'a gitmedi. 3 tane sarı kart pozisyonu var. Hakemi kötü olarak, hatalı olarak görebiliriz bir maç için ama son haftalardaki hakem faciaları için konuşacağız, bunlar hakem faciası, fiyasko. Biz Beşiktaş'ın haklarını korumak için buradayız ve bunu da muhakkak ve muhakkak koruyacağız" dedi.

Beşiktaş, hakemler için olağanüstü toplanıyor!

Kötü oynamış olmalarının hakem kararlarının üstünü örtemeyeceğini de belirten yönetici, "Futbol neden ilginç biliyor musunuz? Bir takım zayıf olduğu halde başka takımı yenebilir, çok güçlü bir takım kaybedebilir. Biz bu akşam kötü oynadık ama kötü oynamamızın biletini hakemler kesemez. Çok kötü oynayabiliriz ama pozisyonlar lehimize değerlendirilseydi, başka bir sonuç çıkabilirdi. Bir takım kötü oynuyor, zaten kötü diye, adaletsiz bir davranışın içine sokulamaz. Beşiktaş kötü olabilir ve kötüydük, takımı daha iyi hale getirmek antrenörün ve yönetimin işi. Takım kötü olabilir ama takım maç içinde bambaşka bir havaya bürünebilir" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Beşiktaş'ta başta hakem kararlarına başta Burak Yılmaz olmak üzere büyük tepki gösterilirken, başkan Ahmet Nur Çebi'den flaş bir karar geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın (23 Aralık) derbideki hakem kararlarıyla ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleme kararı aldı.

Ahmet Nur Çebi, tartışmalı pozisyonları tek tek göstererek, Cüneyt Çakır ve ekibinin yaptığı hataları ele alacak.

 

"BU DÜZEN BÖYLE SÜRMEYECEK"

Beşiktaş, Fenerbahçe maçında itiraz ettikleri 3 penaltı pozisyonunu da sosyal medyadan paylaştı ve "Bu güzen böyle sürmeyecek" mesajının olduğu bir görseli servis etti."

Beşiktaş, hakemler için olağanüstü toplanıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Burak Yılmaz Ahmet Nur Çebi Derbi hakem Cüneyt Çakır Adnan Dalgakıran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.