Beşiktaş, Göztepe'yi 3 golle geçti!

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu ikinci hafta açılış maçında Beşiktaş, Göztepe'yi ağırladı. Siyah-beyazlılar 3 puanı 3 golle aldı.

Süper Lig'in ilk haftasında aldığı mağlubiyetle taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, kendi sahasında Göztepe'yi 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Taraftarının da yoğun desteğini arkasına alan Beşiktaş'ın gollerini 45+2. dakikada Güven, 54. dakikada Caner ve 59. dakikada Ljajic kaydetti. Beşiktaş'ın 2 topu da direkten döndü.

Maçın önemli anları şu şekildeydi...

BEŞİKTAŞ 3 - 0 GÖZTEPE

Ali Palabıyık'ın düdüğüyle maç sona erdi.

90' Poko'nun pasıyla topla buluşan Alpaslan, penaltı noktasının hemen gerisinden sert vurdu ancak Karius'a da çarpan top direkten oyun alanına döndü.

78' Savunmanın arkasına atılan topta hareketlenen Lens, kalesinden açılmış olan Beto'yu avlamak istedi ancak Portekizli kaleci çok şık bir kurtarışla dördüncü golü önledi.

59' GOOOL! Sol kanattan çalımla ceza sahasına giren Ljajic, topu sağ ayağına aldı ve sert bir vuruş yaptı. Kaleci Beto müdahale etse de topun ağlara gitmesini önleyemedi.

54' GOOOL! Caner'in sol kanattan yaptığı ortaya Vida ayağını uzattı ama dokunamadı. Kaleci Beto'yu yanıltan top direğe çarpıp ağlara gitti...

İkinci yarı başladı...

45+2' GOOOL! Sol kanattan ceza sahasına giren Caner, kale sahasına sert bir orta yaptı ve boş pozisyonda topa dokunan Güven takımını 1-0 öne geçirdi.

42' Oğuzhan, ceza sahası dışında topla buluştu ve çok sert bir şut çıkardı. Top yine üst direkten döndü.

16' Beşiktaş'ın kaybettiği top sonrası Göztepe tehlikeli geldi fakat Serdar'ın ceza sahasına girmeden yaptığı vuruş kaleci Karius'da kaldı. 

6' Ljajic'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Güven çok sert vurdu. Üst direğe çarpan top, auta çıktı.

İlk düdük çaldı ve maç başladı... 

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Serkan Çimen
Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner Erkin, Medel (Dk. 67 Necip Uysal), Oğuzhan Özyakup (Dk. 84 Muhayer Oktay), Boyd (Dk. 61 N'Koudou), Ljajic, Lens, Güven Yalçın
Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Sanneh, Leo, Poko, Borges (Dk. 75 Alpaslan Öztürk), Serdar Gürler, Deniz Kadah, Yasin Öztekin (Dk. 61 Andre Castro), Eren Derdiyok (Dk. 46 Halil Akbunar)
Goller: Dk. 45+2 Güven Yalçın, Dk. 54 Caner Erkin, Dk. 59 Ljajic (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 72 Poko (Göztepe), Dk. 73 Ruiz (Beşiktaş)

Beşiktaş, Göztepe'yi 3 golle geçti! ile ilgili etiketler Süper Lig Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.