Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman?

Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman? Süper Lig'de şampiyonluk yolunda kritik viraj alınıyor. Şenol Güneş'in öğrencileri Vodafone Park'ta Göztepe'yi ağırlıyor. Beşiktaş ligde oynadığı 27 karşılaşmada 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 53 puan toplayan Kara Kartallar lider Galatasaray'ı takibini sürdürmek isteyen için mutlak 3 puan istiyor. Tamer Tuna'nın öğrencileri ise Avrupa kupalarına katılmak için mutlak 3 puan istiyor. Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'de 3. sırada bulunan Beşiktaş, Tamer Tuna'nın öğrencilerini ağırlayacak. Göztepe bu maçtan önce 27 karşılaşmada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Şenol Güneş'in öğrencileri ise, 15 galibiyet 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Besiktas_Goztepe_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldas

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Göztepe 7 Nisan Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. 19:00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY MAHKEMELİK OLDU

Galatasaray ile Beşiktaş, bu kez yeşil saha yerine sponsorları ile karşı karşı geldi. Aslan’ın mabedine isim sponsoru olan Türk Telekom, Kartal’ın stat sponsoru Vodafone’un 2015’te Türk Patent Enstitütüsü’ne (TPE) tescil ettirdiği ‘Akıllı Stadyum’ markasına itiraz etti.

Beşiktaş ve Galatasaray arasında stat kavgası... Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre Türk Telekom, ‘Akıllı Stadyum’ markasının ayırt edici bir özelliği bulunmadığını belirterek hükümsüzlüğüne ve TPE’nin sicilinden silinmesini istedi.

Mahkeme ‘Akıllı Stadyum’ başlı başına bir markadır diyerek davayı reddetti. Vodafone’un akıllı ve stadyum kelimelerini birleştirerek, espri de katarak bileşke marka niteliğinde bir marka yarattığını belirten mahkeme, markanın bu haliyle tanımlayıcı özelliğini koruduğunu ve ayırt edici özelliği bulunduğunu belirtti.

trBesiktas_Goztepe_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanalda

İŞTE BEŞİKTAŞ'TA DEMBA BA TRANSFERİNİN GERÇEKLEŞMEME NEDENİ

Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, Milliyet gazetesindeki yazısında Beşiktaş'ta Demba Ba transferinin gerçekleşmeme nedenini açıkladı.

İşte Şansal Büyüka'nın yazısındaki o bölüm:

Beşiktaş’ta bazı kesimler “Demba Ba’yı niye almadık?” diye dertleniyor ama öyle şartlar öne sürdü ki, yönetim çaresiz kaldı. Beşiktaş gol yollarında zorlandıkça bazı kesimler “Demba Ba’yı niye almadık?” diye dertleniyor. Beşiktaş devre arasında Demba Ba’yı niye almadı yazayım...

1. Demba Ba 32 yaşına rağmen 2.5 yıllık sözleşme istedi.
2. Sezon başına 2.5 milyon euro, bonuslarla birlikte yıllık toplam 3.5 milyon euro talep etti.
3. Sakatlık riski taşıyordu... Beşiktaş Yönetimi, “Sakatlığı tekrarlarsa sözleşme iptal edilir” maddesini kontrata koydurmak istedi, kabul etmedi.

Kendinizi Beşiktaş Yönetimi’nin yerine koyun. Ne kadar severseniz sevin, ne kadar inanırsanız inanın, bu şartlarda Demba Ba’yı alır mısınız? Beşiktaş, dünya kulübü olma yolunda hızla ilerliyor. Şu anda Çin’den Katar’a kadar uzanan bir coğrafyaya yayılmış durumda... Nitekim Beşiktaş’ın lig maçları yeni sezondan itibaren Çin’de naklen yayınlanacak. Hem Beşiktaş, hem Türk futbolu adına önemli bir gelişme bu...

GÖZTEPE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Beşiktaş'ta Göztepe maçı hazırlıkları başladı. Dizinde ağrısı olan Gökhan Gönül antrenmana katılmazken, Negredo dinlendirildi.

Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 7 Nisan Cumartesi günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda koşu ve ısınma hareketleri yapıldı. Ardından üç grup halinde değişmeli olarak top kapma ve pas çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular, antrenmana yarı sahada minyatür kale maçla devam etti. İdman, koşuyla sona erdi.

Antrenmanın ardından Ricardo Quaresma, Jeremain Lens ve Cyle Larin ekstra şut çalışması yaptı.

Dizinde ağrısı bulunan ve antrenmana katılmayan Gökhan Gönül'ün tedavisine başlandı. Elmacık kemiğinde kırık olan ve bir süredir maskeyle çalışan Alvaro Negredo ise dinlendirildi.

Antrenman öncesinde Özel Çengelköy Anadolu Lisesi'nden gelen bir grup öğretmen ve öğrenci, teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek ve plaket verdi. Öğrenciler, futbolculara da sevgi gösterilerinde bulundu. İdmanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin davetilisi bir grup taraftar da izledi.

ewBesiktas_Goztepe_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanalda

ŞENOL GÜNEŞ GÖZTEPE MAÇININ İLK 11'İNİ BELİRLİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Aytemiz Alanya’yı 1-0 mağlup eden Beşiktaş oldukça zorlanmıştı. Siyah-beyazlıları bu hafta da zorlu bir mücadele bekliyor. Sahasında Göztepe’yi konuk edecek olan Kartal; Atiba, Tolgay, Oğuzhan ve Quaresma’dan kart cezalısı oldukları için yararlanamayacak.

NECİP YEDEK

Şampiy10'dan Erdal Cömert'in haberine göre; Teknik direktör Şenol Güneş de İzmir ekibi karşısında sahaya süreceği ilk 11’i yavaş yavaş şekillendiriyor. Gökhan Gönül dizindeki ağrı nedeniyle son iki çalışmada yer almadı ancak sağlık heyetinden alınan bilgiye göre cumartesi günü forma giymesine engel teşkil edecek bir problemi bulunmuyor.

Şenol Hoca da hazırlıklarını buna göre yapıyor ve ön liberoda Medel’in yanında Adriano’yu görevlendirmeyi planlıyor. Brezilyalı futbolcuyu daha önce bu mevkide kullanan tecrübeli çalıştırıcı, Necip’i yedek soyunduracak ve maçın gidişatına göre eğer orta alanda direnci arttırmak gerekirse 27 yaşındaki oyuncuyu sahaya sürecek.

Öte yandan sağ açıkta Jeremain Lens’i kullanması beklenen Şenol Güneş, ileri uçta ise Negredo ile Vagner Love arasında kararsız

Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.