Beşiktaş golcüsünü buldu: İki yıldızdan birisi Kartal olacak!

Siyah-beyazlılar, İtalyan ekibinin 24 yaşındaki Khouma Babacar’ı bonservisiyle birlikte vermek istemesi üzerine Lille’de top koşturan Eder’i gündemine aldı. Kartal bir kez daha masaya oturacağı Fiorentina geri adım atmazsa Eder için Fransız takımına teklif götürecek.

Beşiktaş, Senegalli golcü Khouma Babacar’ı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Senegalli forvet için önceki gün İtalya’ya çıkarma yapan siyah-beyazlılar, Fiorentina ile pazarlık masasına oturmuştu. Babacar’ı 1 yıllığına kiralamaya çalışan Beşiktaşlı yöneticiler, İtalyan kulübünün 24 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle birlikte satmak istemesi nedeniyle henüz hedefe ulaşamadı.

Marcelo’nun Lyon’a satışından gelen paranın tamamını transferde kullanmak istemeyen siyah-beyazlılar bu nedenle golcü takviyesini son yıllarda olduğu gibi kiralama yöntemiyle yapmayı planlıyor. Yönetimin kısa süre içinde Fiorentina ile bir kez daha masaya oturması bekleniyor.

GOLCÜ TRANSFERİNDE

Vatandaşı Demba Ba’nın tavsiyesiyle bir anda Beşiktaş’ın gündemine gelen Babacar için Aboubakar’dan vazgeçen siyah-beyazlı yönetim diğer golcü adaylarını da gündeminde tutuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yöneticiler, Lille’de top koşturan Portekizli Eder’le de ilgileniyor.

Başkan Fikret Orman’ın golcü transferinde Babacar ve Eder’e yoğunlaştığı ve bu oyunculardan birinin kiralanmasına sıcak baktığı aktarıldı. Başkan Orman’ın, Marcelo’dan gelen paranın bir bölümünü ise ara transfer dönemine saklamak istediği vurgulandı.

Beşiktaş golcüsünü buldu: İki yıldızdan birisi Kartal olacak! ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer golcü babacar eder
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.