Beşiktaş, Giresunspor'a kilitlendi... Siyah-Beyazlılar 3 maçlık yenilgi serisine son vermek istiyor

Süper Lig'in 14. haftasında yarın Beşiktaş ile Giresunspor kozlarını paylaşacak. İki takım da maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi. Sergen Yalçın'ın takımında daha fazla puan kaybına tahammül kalmadı. Tam 44 sene sonra Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Giresunspor, şeytanın bacağını kırarak İstanbul'daki puan hasretine son vermek amacında.

Süper Lig'de 3 maçtır mağlup olan, son 5 maçında ise 4 kez yenilen Beşiktaş, yarın ligin yeni ekiplerinden Giresunspor'u ağırlayacak. Daha fazla puan kaybına tahammülü olmayan Siyah-Beyazlılar, maçın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamladı ve kampa girdi.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sağanak yağmur altında 1.5 saate yakın sürdü.

Vodafone Park'ta saat 19.00’da başlayacak Beşiktaş-Giresunspor maçını Hüseyin Göçek yönetecej.

Sergen Yalçın, Giresunspor maçı kamp kadrosuna şu isimleri dahil etti:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Francisco Montero, Josef de Souza, Georges Nkoudou, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Güven Yalçın, Umut Meraş, Alex Teixeira.

Beşiktaş, Giresunspor'a kilitlendi... Siyah-Beyazlılar 3 maçlık yenilgi serisine son vermek istiyor

GİRESUNSPOR 44 YIL SONRA BEŞİKTAŞ DEPLASMANINDA

Giresunspor, yarın akşam Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı maçın Giresun’daki hazırlıklarını tamamladı. Bugün şehirden ayrılan yeşil beyazlı kafile, havayoluyla İstanbul’a gitti ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Giresunspor ve Beşiktaş, yarın akşam lig tarihinde 13. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 12 maçın 1'ini Giresunspor kazandı, 4 maç berabere bitti, 7 karşılaşmada ise Beşiktaş sahadan galip ayrıldı. Giresunspor 12 maçta 6 gol atarken, Beşiktaş 13 gol kaydetti.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçların hepsini ise Beşiktaş kazandı. Beşiktaş ve Giresunspor en son 27 Mart 1977 tarihinde İstanbul'da karşı karşıya geldi. O karşılaşmayı da Beşiktaş 1-0’lık sonuçla kazandı.

Tam 44 sene sonra Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Giresunspor, şeytanın bacağını kırarak İstanbul'daki puan hasretine son vermek amacında.

Beşiktaş, Giresunspor'a kilitlendi... Siyah-Beyazlılar 3 maçlık yenilgi serisine son vermek istiyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.