Beşiktaş, George Floyd için diz çöktü!

Beşiktaşlı futbolcular, bugün katıldıkları antrenmanda bir polis memuru tarafından öldürülen George Floyd'u anmak adına anlamlı bir harekete imza attılar. Siyah beyazlı futbolcular antrenman öncesi diz çökerek Floyd'u andı.

Beşiktaş, Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde bu sabah BJK Nevzat Demir tesislerinde antrenman yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular gerçekleştirdikleri antrenman öncesinde anlamlı bir harekete imza attı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR GEORGE FLOYD'U ANDI

Beşiktaş, George Floyd için diz çöktü!

ABD vatandaşı George Floyd'un Minneapolis'te bir polis memuru tarafından boğularak öldürülmesi, tüm dünyada büyük bir üzüntü yaratmıştı.

Beşiktaşlı futbolcular, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri antrenman öncesinde, siyah-beyaz tişörtleriyle George Floyd'un isminin baş harflerini oluşturarak ırkçılığa tepki gösterdi ve Floyd'u andılar.

 

Beşiktaş, George Floyd için diz çöktü! ile ilgili etiketler Süper Lig George Floyd
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.