Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman?

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman? Beşiktaş Süper Lig'in 25. haftasında Vodafone Park'ta Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Kara Kartallar ligde oynadığı 24 karşılaşmada 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. İki takımın taraftarları ise bu maç ile ilgili detayları araştırıyor. Deplasman ekibi Gençlerbirliği ise ligin son haftalarında çıkış yakaladı. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde ligde kalmak isteyen Ankara temsilcisi İstanbul'da puan peşinde olacak. Peki, Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman? Süper Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanacak. Deplasman ekibi Gençlerbirliği ligde 13. sıraya kadar yükseldi. Kırmızı siyahlı ekip 6 galibiyet 8 beraberlik ve 10 beraberlik ile ligde 26 puan topladı. Ev sahibi ekip ise 13 galibiyet 5 beraberlik ile 47 puan topladı. Kara Kartallar ligin 3. sırasında bulunuyor. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ligin son maçında deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup etmişti. Peki, Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

MAC_NE_ZAMAN_Besiktas_Genclerbirligi_saat_kacta_Hangi_kanalda_BJK_mac_ne_zamansfas

BEŞİKTAŞ'TAN PFDK'YA İTİRAZ

Beşiktaş Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yapılan yarı final ilk maçında disiplin ihlalleri olduğu iddiasıyla, sarı-lacivertli oyuncular Mehmet Ekici ve Josef de Souza'nın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleri isteğini, hem yayıncı kuruluş görüntüleri hem de fotoğraflarla Türkiye Futbol Federasyonuna iletti.

Siyah-beyazlı kulüpten TFF'ye gönderilen dosyada, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında gerçekleşen eylemleri nedeniyle rakip takım oyuncuları Mehmet Ekici ve Josef de Souza'nın PFDK'ya sevki, neticesinde de cezalandırılmaları istendi.

Müsabakanın 52. dakikasında oyuncular arasında yaşanan olayların sonucunda, Ricardo Quaresma'nın kırmızı kartla ihraç edildiği, Mehmet Ekici'ye ise sarı kart verildiği belirtilirken, "Müsabakanın yayıncı kuruluşunun görüntülerinden ve sunduğumuz fotoğraflardan da görüldüğü üzere, rakip takım oyuncuları Mehmet Ekici ve Josef de Souza hakkında sevk yapılmaması, tarafımızdan şaşkınlıkla karşılanmış, bu uygulamaya anlam verilememiştir." denildi.

besiktas_genclerbirligi_mac_ne_zamanfasfa

De Souza'nın Quaresma'ya fiziksel temasta bulunduğu bir fotoğrafın paylaşıldığı dosyada, "De Souza, Quaresma'ya fiziksel müdahalede bulunmuş ve vurmuştur. Aynı eylem nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Quaresma'nın talihsizliği, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılması ve raporuna konu edilmesidir. Halbuki benzer bir eylemi gerçekleştiren De Souza'nın üstün rol yeteneğinin gözleri kör etmesi, hayretle karşılanmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Ekici'nin ise Pepe'yi fiziksel müdahalede bulunarak ittiği ileri sürülen açıklamada, şu görüşler paylaştı:

"Mehmet Ekici, 5 metre depar atarak Pepe'yi hızlıca itmiş ve düşmesine neden olmuştur. Bütün spor kamuoyunun gördüğü ve görüntülerle ispatlanan eylemlere karışan bu oyuncuların TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilmemeleri, benzer eylemlerde bulunacak oyuncuları cesaretlendirecektir. Bilindiği üzere Futbol Disiplin Talimatı'nın 'Deliller' başlıklı 75. maddesinin 1. fıkrasında, müsabaka görevlilerinin raporları, tarafların ve tanıkların beyanları, maddi deliller, uzman görüşleri ve ses ya da video kayıtlarının kabul edilebilir deliller olduğu ifade edilmiştir. Sunulan müsabaka görüntüleri ve fotoğraflar çerçevesinde anılan iki oyuncunun PFDK'ya sevkine karar verilerek, neticeten cezalandırılmalarını talep ederiz."

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 25. haftasında karşı karşıya gelecek Beşiktaş ve Gençlerbirliği cumartesi günü saat 19:00'da karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

besiktas_genclerbirligi_mac_ne_zaman

BEŞİKTAŞ ÇABUK TOPARLANDI

Beşiktaş, farklı mağlup olduğu Bayern Münih maçından sonra ayağa kalkmasını bildi. Siyah Beyazlılar, Bayern karşılaşması sonrası oynadığı 3 maçta da mağlup olmadı.Beşiktaş, farklı mağlup olduğu Bayern Münih maçından sonra ayağa kalkmasını bildi. Siyah Beyazlılar, Bayern karşılaşması sonrası oynadığı 3 maçta da mağlup olmadı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Beşiktaş, üst üste zorlu maçlara çıkıyor.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım arasına kalan Siyah Beyazlılar, Bayern Münih ile eşleşti. Almanya’da oynanan maçta 5-0 mağlup olan Kartal, rövanş öncesi çeyrek final şansını mucizelere bırakırken, bu karşılaşma sonrası oynadığı 3 mücadeleyi de kaybetmedi.

Bayern Münih’e karşı alınan farklı mağlubiyetten sonra Fenerbahçe’yi konuk eden Beşiktaş, derbiden 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlılar bu maçın 4 gün ardından kupa mücadelesinde ağırladığı ezeli rakibi ile 2-2 berabere kaldı.
Son olarak Spor Toto Süper Lig’te Trabzonspor deplasmanına çıkan Beşiktaş, zorlu mücadeleden 2-0 galip gelmesini bildi.

Bayern Münih maçı sonrası 1 haftada 3 kritik maç yapan siyah beyazlılar, ligde 6 puan toplarken, kupada yarı final şansını rövanş maçına taşıdı.

Ligde bu hafta Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Beşiktaş, 14 Mart’ta Bayern’i konuk edecek. Siyah Beyazlılar, daha sonra Medipol Başakşehir’in konuğu olacak.

besiktas_genclerbirligi_mac_ne_zamansfaf

QUARESMA 5 MAÇ CEZA ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe ile kupada oynanan derbi maçta kırmızı kart gören Ricardo Quaresma’ya 5 maç ceza verdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yaşananlar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ricardo Quaresma'nın cezaları belli oldu.

Beşiktaş, saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürattan PFDK'ya sevk edilen Beşiktaş'a 30 bin TL,

Çirkin ve kötü tezahüratla, talimatlara aykırı hareket nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe'ye ise Fenerbahçe'ye ise yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı 15 bin lira para cezası verildi.

Kural dışı hareketi kapsayan 43. ve 'saldırı'yı kapsayan 44. maddelerinden PFDK'ya sevk edilen Ricardo Quaresma'ya da 5 maç men cezası verildi. Portekizli oyuncu ayrıca 15 bin TL para cezasına çarptırıldı.

QUARESMA'NIN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Trabzonspor ile oynanan ve Siyah Beyazlılar'ın 2-0 kazandığı maçta oynamayarak ilk maç cezasını çeken Quaresma, Tahkim Kurulu cezasını indirmediği takdirde ligde Gençlerbirliği (E), Başakşehir (D), Alanyaspor (E) ve Göztepe (E) maçlarını da kaçıracak.

GENÇLERBİRLİĞİ SON MAÇINDA MAĞLUP

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle devirdi ve 4 hafta sonra galip geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı.

Ümit Özat ile seri yakalayan ve 10 maçtır yenilmeyen başkent ekibi, Mesut Bakkal'ın takımın başına geçmesi ile alt sıralardan kurtulmak isteyen Alanyaspor'a takıldı.

66. dakikada Mbilla ile öne geçen Akdeniz temsilcisi bu skoru korudu ve kritik 90 dakikada 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Bu sonucun ardından Aytemiz Alanyaspor puanını 24'e yükseltirken, Gençlerbirliği ise 26 puanda kaldı.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.