Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için limitleri zorluyor

Galatasaray-Beşiktaş maçındaki performansıyla Sergen Yalçın'ı büyüleyen Gedson Fernandes, Siyah-Beyazlı formayla Süper Lig'de kaldığı yerden devam edebilir. Benfica ile "kiralama" görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Portekiz devinden cevap bekliyor.

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Benfica'dan kiraladığı Gedson Fernandes, gelecek sezon da Süper Lig'de top koşturabilir. UEFA Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir kadro kurmak isteyen şampiyon Beşiktaş'ın transfer listesinde olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için transferde "aşama kaydedildiği" öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre, Sao Tome ve Principe uyruklu Portekiz'in yıldızın durumu biraz da Adem Ljajic'e bağlı... Boşnak asıllı Sırp yıldızın yerine en büyük alternatif Gedson... Benfica, oyuncusuna istenen düzeyde bonservis teklifi gelmemesi halinde Siyah-Beyazlılar'a kiralamaya sıcak bakıyor. Bunun nedeni Gedson'un Devler Ligi'nde boy gösterip, piyasasını yükseltme ihtimalinin olması... Başkan Ahmet Nur Çebi de "Gedson Fernandes gündemimizde yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez" diyerek açık kapı bırakmıştı. 

ORTA SAHADA BÜYÜK DEĞİŞİM

Benfica'yla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 13 milyon eurolara dayanan yıldız isim, Galatasaray formasıyla 17 maça çıkıp 3 asist yapmıştı. Oyun bilgisi, saha görüşü, teknik ve fizik kapasitesiyle beraber oynadığı futbolla taraflı tarafsız pek çok kişiye kendisine hayran bırakan Gedson için bir süredir görüşme halinde olan Beşiktaş transfer komitesi Portekiz devinden cevap bekliyor.

Orta sahada Bernard Mensah ve Oğuzhan Özyakup gibi isimleri düşünmeyen Beşiktaş, takımı yenileyip kaliteyi yükseltmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda, Alanyaspor'a veda eden Salih Uçan, sezonun ilk transferlerinden biri olacak. Atiba Hutchinson'un da bir sezon daha top oynaması bekleniyor...

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için limitleri zorluyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Benfica Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.