Gaziantep FK'yı 2-1'le geçen Beşiktaş galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Beşiktaş evinde Gaziantep FK'yı Aboubakar'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek 29. haftada liderliği geri aldı. Siyah-Beyazlılar hem ligde (59) hem de iç sahada (32) en çok gol atan takım; Vincent Aboubakar gol kralı, Rachid Ghezzal asist kralı...

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Beşiktaş, 2-1 kazanarak zirveyi ele geçirdi. Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri Vincent Aboubakar attı. Kamerunlu golcü Süper Lig'deki gol sayısını 15 yükseltti. 

5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Sergen Yalçın'ın takımı puanını 60 yaptı ve Süper Lig'de 3 puan farkla liderliğe yükseldi. Kartal, bu 5 maçlık seride kalesinde yalnızca penaltıdan 1 gol gördü. 59 golle ligin en golcü takımı konumundaki Beşiktaş 12 Mart'ta Medipol Başakşehir'in konuğu olacak.

Gaziantep FK'yı 2-1'le geçen Beşiktaş galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Dk. 15 GOL! Beşiktaş'ın asist makinesi Rachid Ghezzal yine sahneye çıktı ve savunma arkasına gönderdiği derin topla golü getirdi. Vincent Aboubakar topu kaleci Günay'dan şık bir şekilde kurtarıp Süper Lig'de bu sezon 14. golü attı: 1-0. Ghezzal'den 11. asist

Dk. 37 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK Konuk ekipte Güray Vural sakatlandı yerini Junior Morais'e bıraktı.

Dk. 52 SERGEN YALÇIN'A KART Maçın hakemi Mete Kalkavan "çok konuşuyorsun" işareti yaparak Sergen Yalçın'a sarı kartını gösterdi.

Dk. 72 GOL! Cyle Larin'in pasıyla haraketlenen Vincent Aboubakar ceza sahasına girdi, önce çalımını attı sonra golünü... Beşiktaş'ın 2-0 öne geçiren Kamerunlu santrfordan 15. gol!

Dk. 90 GOL! Kaleci Ersin Destanoğlu'nun yaptırdığı penaltıyı Noah Dicko gole çevirdi ve tabelayı belirledi: 2-1.

Dk. 90+3 DİREK! Andre Felipe'nin yakın mesafeden sert vuruşu üst direkte patladı, Beşiktaş için şans anı!

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar

GAZİANTEP FK: Günay, Olkowski, Djilobodji, Jefferson, Tosca, Güray, Vetrih, Rashid, Maxim, Kenan, Dicko

Ligin 28. haftasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle 57 puan toplayarak 2. sırada yer alıyordu.

Gaziantep ise 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgiyle 43 puanda kaldı. 3 maçlık yenilmezlik serisi Dolmabahçe'de sona eren Ricardo Sa Pinto yönetimindeki Kırmızı-Siyahlılar haftaya Denizlispor'u ağırlayacak.

Gaziantep FK'yı 2-1'le geçen Beşiktaş galibiyet serisini 5 maça çıkardı ile ilgili etiketler Beşiktaş Gaziantep FK Sergen Yalçın Vincent Aboubakar Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.