Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda Beşiktaş’ı 3-1 deviren Galatasaray ile Ankaragücü’nü 2-1 yenen Fenerbahçe’nin nasıl şampiyon olacağı sarı kırmızı taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

Süper Lig’de 40. hafta maçında Galatasaray sahasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 3-1 devirdi. Bu skorla Galatasaray lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını da 3’e indirerek 3. sırada yer aldı.

Fenerbahçe’de aynı haftada Ankaragücü’nü deplasmanda son saniyelerde bulduğu golle 2-1 devirerek şampiyonluk için yeniden ümitlendi.

Galatasaray’ın şampiyon olması için Denizlispor ve Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçlardan en az 4 puan çıkartarak Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

Beşiktaş ile ikili averajda durumu eşitleyen Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye karşı ikili averajda üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe’nin ise Sivasspor ve Kayserispor maçlarını kazandığı takdirde Beşiktaş’ın takılmasını bekleyecek. Ancak Beşiktaş hem Karagümrük hem de Göztepe maçlarını kazanırsa rakiplerinin maçlarına bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.