Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı?

Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ise vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Bu dev derbinin biletleri ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı? Biletleri ne kadar? Hafta sonu oynana ve Beşiktaş'ın 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlanan maçtan sonra gözler kupaya çevrilmişti. Lig maçına ise, Quaresma'nın performansı damga vurmuştu. Ziraat Türkiye kupasında dev derbinin heyecanı yaşanacak. Biz de maç ile ilgili detayları haberimizde derledik.

Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar? Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile ilgili araştırmalar vatandaşlarımız tarafından merakla aranmakta. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında 1 Mart Perşembe günü saat 20.30’da Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile karşılaşacak.Bu tura gelirken Fenerbahçe Giresunspor'u eledi, Beşiktaş ise Gençlerbirliği'ni elemmişti. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...
Besiktas_Fenerbahce_macnn_biletleri_satsa_ckt_m_bilet_fiyatlar_ne_kadar_icerik

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında 1 Mart Perşembe günü saat 20.30’da Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Mücadelenin biletleri bugün (27 Şubat) saat 11.00 itibariyle satışa sunulacaktır.

Bilet satışları www.passo.com.tr, N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden yapılacaktır.

Vodafone Park Bilet Gişesi’nden Fenerbahçe karşılaşması için bilet satışı yapılmayacaktır.

Taraftarlarımız, Fenerbahçe karşılaşması için bir adet bilet satın alabilecektir.

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 27 Şubat Salı günü saat 11.00 itibariyle yapılacak talepler, sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir.

Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

BİLET FİYATLARI

Kategori 1: 450TL
Kategori 2: 400TL
Kategori 3: 350TL
Kategori 4: 325TL
Kategori 5: 300TL
Kategori 6: 275TL
Kategori 7: 160TL
Kategori 8: 150TL
VIP: 800TL
1903 A-E BLOK: 800TL
1903 B - D BLOK: 850TL
1903 C BLOK: 900TL
0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

Besiktas_Fenerbahce_macnn_biletleri_satsa_ckt_m_bilet_fiyatlar_ne_kadarfasfha

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ TÜRKİYE KUPASI MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig maçı için karşı karşıya gelen iki dev takımın maçı sona ermesinin ardından futbol severler Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman aramaya başladı. Beşiktaş Fenerbahçe kupa yarı final ilk maçı 1 Mart tarihinde oynananacak. İlk karşılaşmanın Vodefone Park’ta olacağı maç Saat 20:30’da başlayacak. Fenerbahçe Beşiktaş rövanş maçı ise 17 Mart tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadı’nda oynanacak. Beşiktaş Fenerbahçe kupa yarı final ilk maçı ATV kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Besiktas_Fenerbahce_macnn_biletleri_satsa_ckt_m_bilet_fiyatlar_ne_kadarfasfagfy

BEŞİKTAŞ'TAN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe galibiyetinin ardından futbolcularını soyunma odasında tebrik etti. Şampiyonluk yarışının yeniden başladığını vurgulayan Güneş, bu sezon da şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Beşiktaş, zirve yarışına yeniden ortak oldu.

Derbi zaferi sonrası puanını 44'e çıkaran Siyah Beyazlılar, Fenerbahçe ile puanını eşitlerken, ikili averajda rakibine üstünlük sağladı.

3-1'lik galibyetin ardından soyunma odasında büyük çoşku yaşandı; Şenol Güneş futbolcularını tek tek tebrik etti.

Derbide takım olarak iyi bir oyun sergilediklerini söyleyen Güneş, "Şampiyonluk yarışı yeniden başlıyor. Sezon başından buyana planladığımızdan daha fazla puan kaybettik. Ancak bu galibiyet ile şampiyonluktaki iddiamızı ortaya koyduk. Son iki sezon nasıl şampiyon olduysak bu sezonda aynı başarıyı tekrarlayacağımıza inanıyorum. Artık her şey bizim elimizde. Bu maçı ve ligin geride kalan bölümünü unutup son 11 maçımıza odaklanacağız. Tecrübeli bir takımız ve herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Şampiyonluk kupasını bir kez daha kaldırmak için daha çok çalışıp, en az hata ile yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in yaptığı konuşmanın ardından karşılaşmada 2 gol atan Ricardo Quaresma söz aldı. Portekili futbolcu, takım arkadaşlarına teşekkür ederken, kendisine olan güveni boşa çıkarmadığı için mutlu olduğunu ve gollerine sezon sonuna kadar devam etmeye çalışacağını dile getirtdi.

Besiktas_Fenerbahce_macnn_biletleri_satsa_ckt_m_bilet_fiyatlar_ne_kadarfajahgah

FENERBAHÇE MAÇININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile 1 Mart Perşembe günü Vodafone Park'ta oynayacağı derbinin hazırlıklarına ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Beşiktaş'ın dün Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği derbinin ilk 11'inde forma giyen oyuncuların yenilenme çalışması yaptığı belirtildi.

Antrenmanda diğer oyuncuların ise kondisyon, esneme çalışmaları ve istasyon koşuları yaptığı bildirildi.

Top kontrolü, pas çalışmaları, minik kale maç, dar alanda kontrollü oyun organizasyonlarıyla devam eden idmanın, taktik ve şut çalışmaları ile sona erdiği kaydedildi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

FENERBAHÇE'DEN SUÇ DUYURUSU

Fenerbahçe, Çarşı grubunun derbi sonrası Aykut Kocaman hakkında hakaret içerikli paylaşımda bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe, internet sitesinden yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftar grubu Çarşı için suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, ""25.02.2018 tarihinde bir Beşiktaş tribün grubunun Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşması sonrasında resmi Twitter hesaplarından teknik direktörümüz sayın Aykut Kocaman hakkında hakaret içerikli paylaşımda bulunması nedeniyle suç duyurusunda bulunulmuştur." denildi.

FENERBAHÇE İLK 11'DE DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR

Fenerbahçe, Beşiktaş ile perşembe akşamı oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertlilerde farklı bir kadro üzerinde çalışılıyor. Volkan, Skrtel ve Hasan Ali’nin ilk 11'e dönmesi planıyor.

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında perşembe akşamı Beşiktaş ile oynayacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig’de yenildiği rakibine karşı oyun stratejisini ve ilk 11'deki tercihlerini değiştirmeyi planlıyor.

Kocaman, kalede eldivenleri Kameni’den alarak yeniden kaptan Volkan Demirel’e verecek. Sakatlığı geçen Martin Skrtel’i de ilk 11 için hazırlayan deneyimli teknik direktör Luis Neto ve Roman Neustadter’den hangisini oynatacağına detaylı maç analizinden sonra karar verecek.

Sol bekte ise sakatlanan İsmail Köybaşı’nın yerine lig maçında sarı kart cezası yüzünden oynayamayan Hasan Ali Kaldırım forma giyecek. İsmail’in kadroda olup olmayacağıysa maç gününe kadar yapılacak kontroller sonucunda netleşecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman Mehmet Topal, Josef de Souza ikilisinden vazgeçmeyi düşünmezken, hücum hattında bazı oyuncuları kulübeye çekebilir. Kocaman Alper Potuk, Roberto Soldado ve Mathieu Valbuena’nın ilk 11’de oynama ihtimallerini de değerlendirecek.

Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı bilet fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.