Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar listesi

Süper Lig 31. hafta maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar listesini yakından takip ediyor. Peki, BJK FB şifresiz Bein Sports nasıl izlenir?

Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbi maçında Beşiktaş evinde Vodafone Park’ta zor günler geçiren Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Bu haftayı da lider bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, 21 Mart 2021 Pazar akşamında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan zorlu derbide hakem Halil Umut Meler görev yapacak. Saat 19.00'da başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Süper Lig’de 6 haftadır üst üste kazanan Beşiktaş son hafta deplasmanda Başakşehir’i 3-2 ile geçerek puanını 63 yaptı ve zirvede yer aldı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri bu sezon evinde oynadığı 14 karşılaşmada 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi tattı.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar listesi

Erol Bulut yönetiminde oldukça inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Fenerbahçe’de geçen hafta evinde sürpriz bir şekilde Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybederek zirve yolunda ağır bir darbe ile karşı karşıya kaldı.

Ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan ve oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi eksik olmasına karşın Beşiktaş rakibi Fenerbahçe karşısında 4-3 kazanmıştı. İki takım daha önce derbi tarihinde 352 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 125 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ljajic, Atiba, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Sakat: Gökhan Töre
Cezalı: Yok
Şüpheli:

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Altay, Nazım, Serdar, Szalal, Caner, Gustavo, İrfan, Bright Osayi, Pelkas, Valencia, Samatta

Sakat: Perotti, Mesut
Cezalı: -
Şüpheli: Gökhan Gönül

Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar listesi - Resim : 2

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Şifresiz Veren Kanallar Listesi

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Bein Sports Nasıl İzlenir?

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web’den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Mobil Süper Lig paketi ile maçlar canlı izlenirken TV yayını kapanır. Aynı anda tek bir cihazdan yayın alınabilir.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar listesi ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig beIN Sports şifresiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.