Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz Bein Sports 1 nasıl izlenir?

Futbol severler ‘Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz nasıl izlenir’ sorusuna yanıt arıyor. Süper Lig’de 31. hafta maçında Bein Sports kanalından canlı verilecek Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz izle yayını ilgi görüyor.

Süper Lig 31. hafta maçında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Liderlik koltuğunda bulunan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen Beşiktaş, 21 Mart 2021 Pazar akşamında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi kendi evine ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak ve Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

28 Kasım 1924 tarihinde iki ezeli rakip arasında başlayan ve Fenerbahçe’nin 4-0’lık galibiyeti ile sona eren derbide 97 yıllık rekabette sarı lacivertliler önde. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar ve Mesut Özil'in yanı sıra Diego Perotti bu maçta oynayamayacak. Beşiktaş’ta ise Gökhan Töre’nin durumu maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 21 Mart Pazar akşamında Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bazı futbol severler ise Beşiktaş Fenerbahçe maçını illegal yollardan şifresiz izlemek derdinde. Taraftarium24, SelçukSports, Netspor, Justin TV, Jestyayın ve KralBozguncu kanalları üzerinden Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilir. Ancak bu yollar kesinlikle tavsiye edilmemektedir.

Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz Bein Sports 1 izle

Süper Lig’de 6 haftadır üst üste kazanan Beşiktaş son hafta deplasmanda Başakşehir’i 3-2 ile geçerek puanını 63 yaptı ve zirvede yer aldı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri bu sezon evinde oynadığı 14 karşılaşmada 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi tattı.

Erol Bulut yönetiminde oldukça inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Fenerbahçe’de geçen hafta evinde sürpriz bir şekilde Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybederek zirve yolunda ağır bir darbe ile karşı karşıya kaldı.

Ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan ve oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi eksik olmasına karşın Beşiktaş rakibi Fenerbahçe karşısında 4-3 kazanmıştı. İki takım daha önce derbi tarihinde 352 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 125 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ljajic, Atiba, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Sakat: Gökhan Töre
Cezalı: Yok
Şüpheli:

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Altay, Nazım, Serdar, Szalal, Caner, Gustavo, İrfan, Bright Osayi, Pelkas, Valencia, Samatta

Sakat: Perotti, Mesut
Cezalı: -
Şüpheli: Gökhan Gönül

Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz Bein Sports 1 izle

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Şifresiz Veren Kanallar Listesi

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Bein Sports Nasıl İzlenir?

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web’den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Mobil Süper Lig paketi ile maçlar canlı izlenirken TV yayını kapanır. Aynı anda tek bir cihazdan yayın alınabilir.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz Bein Sports 1 nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.