Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde uygulanacak deplasman yasağı kararına tepki

Süper Lig'in 8. haftasında Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Jorge Jesus'un takımı Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta ağırlayacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesi flaş bir karar alındı. Beşiktaş-Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı belirtildi. Misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak. Maçta alınan bu deplasman yasağı kararı uygulamasına sosyal medyada sporseverler tepki gösterdi.

Tüm gözler milli aradan sonra oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçına çevrilmiş durumda. Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. 

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Yapılan görüşmelerde, İl Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe taraftarlarının deplasmana gitmemesini uygun görürken, kulüpler de bu doğrultuda anlaşma sağladı.

Misafir takım seyircisinin yasak olacağı karşılaşma öncesi sosyal medyada bazı sporseverler #deplasmanhaktırengellenemez etiketiyle bu karara tepki gösterdi. Bu konu hakkında birçok yorum yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde uygulanacak deplasman yasağı kararına tepki

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde uygulanacak deplasman yasağı kararına tepki - Resim : 2

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde uygulanacak deplasman yasağı kararına tepki - Resim : 3

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde uygulanacak deplasman yasağı kararına tepki - Resim : 4

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde uygulanacak deplasman yasağı kararına tepki ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş vodafone park
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.