Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde skandal! Para atışı bitcoin ile yapıldı

Spor Toto Süper Ligi Ahmet Çalık Sezonu'nun 36. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe derbide karşı karşıya geldi. 1-1 berabere sonuçlanan maçın başlama vuruşundan önce para atışı yapıldı. Para atışında hakem Arda Kardeşler'in havaya Bitcoin attığı görüldü. Merkez Hakem Kurulu'nun olaydan haberi olmadığı ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi oynandı. Derbi 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

Maç öncesi yapılan para atışında hakem Arda Kardeşler'in para atışını Bitcoin ile yaptığı ortaya çıktı. Gündeme bomba gibi düşen bu olay hakkında Merkez Hakem Kurulu cephesinden bilgi geldi.

tv100'de Ertem Şener'in moderatörlüğünde Emre Bol, Oğuz Altay, Bışar Özbey ve Deniz Ateş Bitnel'in yorumcu olarak kamera karşısına geçtiği VAR Odası programında açıklanan bilgiye göre; muhabir Mehmet Batuhan Ağır, derbiye damgasını vuran para atışını Merkez Hakem Kurulu yönetimine sordu.

Canlı yayında Merkez Hakem Kurulu yönetiminden üst düzey bir yönetici ile görüştüğünü belirten Ağır, "MHK yöneticisi, 'Bu para atışından haberimiz yoktu' dedi" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde skandal! Para atışı bitcoin ile yapıldı ile ilgili etiketler Derbi Bitcoin beşiktaş-fenerbahçe para atışı Arda Kardeşler Merkez Hakem Kurulu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.