Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası Rachid Ghezzal: Yüzde yüz hazır değilim...

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Dev derbi golsüz sona erdi. Mücadeleden sonra siyah-beyazlıların yıldız ismi Rachid Ghezzal önemli açıklamalarda bulundu. Ghezzal, "Taraftarların ismimi haykırması çok harika bir histi. Futbol bu yüzden güzel. Onlara bu sevginin karşılığını vermek için sahada her şeyi yapacağım. Sahalardan uzak kaldım. Yüzde yüz hazır olduğumu söyleyemem ancak sağlık ekibimiz beni çok iyi hazırlıyor." dedi.

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Dev derbi golsüz sona erdi.

Mücadeleden sonra siyah-beyazlıların yıldız ismi Rachid Ghezzal önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE RACHID GHEZZAL'IN SÖZLERİ:

''Taraftarların ismimi haykırması çok harika bir histi. Futbol bu yüzden güzel. Onlara bu sevginin karşılığını vermek için sahada her şeyi yapacağım. Sahalardan uzak kaldım. Yüzde yüz hazır olduğumu söyleyemem ancak sağlık ekibimiz beni çok iyi hazırlıyor.

Giresunspor maçında sahada olup olmayacağımı bilmiyorum. Beşiktaş büyük bir takım ve çok kaliteli oyunculara sahibiz. Hepsi değerli oyuncular. Yüzde yüz olarak geri dönmek için elimden geleni yapıyorum. 20 dakikada etki gösterebildiysem ne güzel.''

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası Rachid Ghezzal: Yüzde yüz hazır değilim... ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig Derbi derbi maçı 8.Hafta Maçı rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.