Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe takımları derbide karşı karşıya geliyor. Son iki haftada Beşiktaş ve İstanbulspor maçlarında alınan sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah beyazlılar derbide kazanmak istiyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanıyor?

Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe takımları derbide kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe’yi devirerek yeniden zirve yarışına ortak olmak isteyen siyah beyazlılar üst üste iki haftadır yaşanan puan kayıplarını unutmak istiyor.

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Vodafone Park’ta 2 Ekim 2022 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak Beşiktaş Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş ile Fenerbahçe takımları 356. kez karşı karşıya gelecekler. Dev derbi rekabetinde en son 8 Mayıs 2022 tarihinde karşılaşan iki ekip 1-1 berabere kalırken Fenerbahçe'nin golü Novak'tan Beşiktaş'ın golü Ghezzal'dan gelmişti.

98 yıllık rekabette gol sayısında Fenerbahçe'nin 492-451 üstünlüğü bulunmaktadır.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? - Resim : 2

Stat: Vodafone Park
Tarih: 2 Ekim 2022 Pazar
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.