Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman? BJK FB maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de 31. hafta maçında lider Beşiktaş derbide sahasında Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Her iki takımın taraftarları da “Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman” sorusunun yanıtını arıyor.

Süper Lig 31. hafta maçında sezonun en önemli derbilerinden birinde liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaş evinde Vodafone Park’ta zor günler geçiren Fenerbahçe’yi ağırlıyor. İki takım açısından da oldukça büyük bir öneme sahip olan bu derbi takipçilerden Galatasaray’ı da oldukça yakından ilgilendiriyor.

Üst üste kazandığı 5 maç sonunda 63 puanla zirvede yer alan Beşiktaş en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önünde maç eksiğine rağmen zirvede yer alıyor. Son maçında deplasmanda Başakşehir maçını son anlarda Souza’nın attığı golle 3-2 kazanan Beşiktaş bu maçı da kayıpsız geçmek istiyor.

Sahasında oynadığı son 4 maçından sadece 1 beraberlik alabilen ve son maçında Kadıköy’de Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybeden Fenerbahçe’de ligde 58 puanla 3. durumunda bulunuyor.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman? BJK FB maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan maçı Beşiktaş muhteşem bir oyunla eksik kalmasına rağmen 4-3 kazanmasını bilmişti. Bir önceki sezonda ise Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 3-1 alırken Vodafone Park’ta da Beşiktaş 2-0 galip gelmişti.

Beşiktaş Fenerbahçe Derbisi Ne Zaman, Hangi Gün?

21 Mart 2021 Pazar akşamında saat 19.00’da başlayacak ve Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Sakat ve Cezalı Oyuncular Listesi

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile Fenerbahçe’de sakat olan Diego Perotti ile Mesut Özil, derbide forma giyemeyecekler.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman? BJK FB maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.