Beşiktaş Fan Token (BJK) nedir?

Kripto para piyasasının her geçen gün öneminin artmasıyla birlikte, futbol takımları da bu yönde çalışmalar yapmaya başladı. Bu çerçevede, Beşiktaş Fan Token (BJK) en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Beşiktaş Fan Token (BJK) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Beşiktaş Fan Token, Beşiktaş Jimnastik Kulubü’nün hayata geçirmeyi planladığı bir token projesidir. Spor ve eğlence dünyasının kripto para birimi olarak anılan bir Fan Token olabilir ve utility token özelliği taşıyabilir. Bu çerçevede, Beşiktaş Fan Token (BJK) en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Beşiktaş Fan Token (BJK) nedir? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş Fan Token (BJK) nedir?

BEŞİKTAŞ FAN TOKEN (BJK) NEDİR?

Beşiktaş Fan Token, Beşiktaş Jimnastik Kulubü’nün hayata geçirmeyi planladığı bir token projesidir. 

Spor ve eğlence dünyasının kripto para birimi olarak anılan bir Fan Token olabilir ve utility token özelliği taşıyabilir. 

Beşiktaş Fan Token, sağladığı imkanlar doğrultusunda takım ile Beşiktaş taraftarları arasındaki etkileşimi artırmayı ve taraftarların Beşiktaş ile ilgili çeşitli konularda söz sahibi olmasını sağlamayı amaçlayabilir. 

BEŞİKTAŞ FAN TOKEN İMKANLARI NELERDİR?

Beşiktaş Fan Token, kullanıcılarına BJK’ye yönelik çeşitli imkanlar sağlayabilir. Beşiktaş Fan Token sahibi olan taraftarların erişebileceği imkanlar şu şekilde olabilir:

Kulüp kararlarında söz sahibi olmak

Kulübün sağladığı avantajlardan yararlanabilmek

Kulübe destek olmak

VIP maç biletlerine erişim

Stadyum turu

Takım antrenmanlarına erişim

İmzalı forma

 

Beşiktaş Fan Token (BJK) nedir? ile ilgili etiketler coin beşiktaş fan token
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.