Beşiktaş Eto'o gösterip Mandzukic vuruyor!

Eto'o transferinden sonuç alamayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Mandzukic'i kadroya katmak için girişimlere başladı.

Antalyaspor’un Eto’o’yu vermekten vazgeçmesi üzerine aynı akşam bir araya gelen yönetim kurulu, Atletico Mineiro’da oynayan Lucas Pratto ve Juventuslu Mario Mandzukic isimlerini de masaya yatırdı.

Milliyet'in haberine göre; Mandzukic’in menajeriyle iki gün önce Antalya’da yemek yiyen Başkan Fikret Orman’ın bu isme daha sıcak baktığı öğrenildi.

Mandzukic, Budkivsky, Martinez ve Pratto isimlerini ön plana çıkartan Beşiktaşlı idareciler daha fazla vakit kaybetmeden golcü transferini sonlandırmaya çalışacak.

55 MAÇTA 17 GOL ATTI

Juventus, Mario Mandzukic’i 2015-16 sezonunun başında 19 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid’den transfer etmişti. 30 yaşındaki Hırvat forvet geride kalan 1.5 sezonda 55 resmi maçta forma giyerken rakip filelere 17 gol gönderdi.

Beşiktaş Eto'o gösterip Mandzukic vuruyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Mario Mandzukic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.