Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yakalanma görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturması kapsamında Kastamonu'da yakalanan CHP'li eski Başkan Murat Hazinedar, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hazinedar'ın yakalanmasına ilişkin ilk görüntüler ortaya çıktı.

Rüşvet soruşturması kapsamında aranan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Kastamonu'da gözaltına alınarak İstanbul'a getirildi.

Hazinedar, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Eski Beşiktaş belediye başkan yardımcıları Hüseyin Avni Sipahi ve Rıfat Örnek ile zabıta müdürü Selçuk Bartınlı'nın aralarında bulunduğu şüphelilerin de yazılı beyanları alındı.

Murat Hazinedar ve diğer şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Murat Hazinedar'ın yakalanmasına ilişkin görüntülere TRT Haber ulaştı.

NE OLMUŞTU?

Şüpheliler, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, rüşvet ve irtikapla suçlanıyor. Mülkiye müfettişleri, bu suçları Beşiktaş Belediyesinde 2014-2016 yıllarına ilişkin denetimlerde tespit etmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ortaya çıkan rüşvet ağı sonrasında 17 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Ardından belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlenmişti.

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yakalanma görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Murat Hazinedar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.