Beşiktaş Emlakjet 72 - 81 Fenerbahçe Beko | Maç sonucu

Basketbol Süper Ligi'nde 6. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş Emlakjet'i 81-72 mağlup ederek Galatasaray maçı sonrası üst üste ikinci derbi galibiyetini elde edip ligde 8'de 8 yaptı.

Basketbol Süper Ligi'nde bir derbi heyecanı daha yaşandı. 27 Kasım Pazar günü deplasmanda Galatasaray Nef ile karşılaşan Fenerbahçe Beko, bugün de 6. haftanın erteleme maçında Beşiktaş Emlakjet'in konuğu oldu. Sarı-lacivertliler, deplasmanda oynadığı mücadeleden 81-72'lik skorla galip ayrıldı. 

ÜSTE ÜSTE İKİ DERBİ ZAFERİ

Üst üste ikinci derbi zaferini alan Fenerbahçe Beko, ligde 8'de 8 yaparak zirvede yer aldı. İç sahada bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan Beşiktaş Emlakjet ise 8. maçındaki 6. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko'da İsmet Taşdemir, 23 sayıyla maçın en skorer isim olurken Johnathan Motley 19, Şehmus Hazer 13 sayıyla oynadı. Beşiktaş'ta Burak Can Yıldızlı, 17 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Jordan Usher 13, Gediminas Orelik 12 sayı üretti.

MAÇIN KARNESİ:

Salon: BJK Emlakjet Spor Kompleksi

Hakemler: Aytuğ Ekti, Mehmet Serdar Ünal, Batuhan Söylemezoğlu

Beşiktaş Emlakjet: Coleman 7, Mooney 7, Okben Ulubay 7, Burak Can Yıldızlı 17, McCormack 9, Orelik 12, Usher 13

Başantrenör:  Ahmet Kandemir - Yağızer Uluğ

Fenerbahçe Beko: Calathes 4, İsmet Akpınar 23, Metecan Birsen 6, Hayes-Davis 5, Motley 19, Şehmus Hazer 13, Samet Geyik 2, Booker 5, Melih Mahmutoğlu, Edwards 4, Tarık Biberovic

Başantrenör: Dimitrios Itoudis

1. Periyot: 20-31

Devre sonucu: 40-53

3. Periyot: 57-65

Maç sonucu: 72-81

Beşiktaş Emlakjet 72 - 81 Fenerbahçe Beko | Maç sonucu ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.