Beşiktaş Dortmund maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçında Beşiktaş sahasında Borussia Dortmund’u konuk edecek. Siyah beyazlı taraftarlar bu önemli karşılaşma öncesinde Beşiktaş Dortmund maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak sorusuna yanıt aramakta.

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, C grubu ilk maçında Alman devi Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta 15 Eylül Çarşamba akşamında saat 19.45’de başlayacak Beşiktaş Dortmund maçı Exxen TV platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi maçları yayın haklarını elinde bulunduran Exxen TV platformunda sahip olan taraftarlar Beşiktaş Borussia Dortmund maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecek.

Beşiktaş Dortmund maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan son açıklamada ise “Pandemi nedeniyle şu an Türkiye’de hiçbir misafir taraftara izin verilmemektedir. Dortmund taraftarları 15 Eylül’de İstanbul’da oynanacak ilk grup maçında maalesef bilet alamayacaklar” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Borussia Dortmund maçının biletleri Yeni Malatyaspor maçının ardından satışa çıkacak. Bilet fiyatları şu anda henüz açıklanmadı.

Beşiktaş Dortmund maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Dortmund bilet fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.