Beşiktaş-Denizlispor muhtemel 11'ler

Yarın evinde Denizlispor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta parola 3 puan... Siyah-Beyazlı takımda Rachid Ghezzal ve Rıdvan Yılmaz sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın sahaya süreceği 11'i belirlemekte zorlanıyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Denizlispor'u konuk edecek. Geçen haftayı bay geçen Siyah-Beyazlılar, Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı maçta 3 puanı uzanıp, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Kümede kalma savaşı veren Denizlispor ise İstanbul'a moralli geliyor.

Beşiktaş'ta BAY geçilen haftada sakat futbolcuların 3'ü iyileşip takıma dönerken, 2 isimden beklenen haber gelmedi.

Trabzonspor maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz ile 2 hafta önce antrenmanda sakatlanan Oğuzhan Özyakup tedavi süreçlerini tamamlayıp idmanlara katıldı. Gençlerbirliği maçında geçirdiği sakatlığın ardından hızlı bir iyileşme gösteren Rachid Ghezzal ise dünkü idmanda takımla çalıştı ve oynayacak duruma geldi. Ghezzal'ın Denizlispor maçında riske edilmemesi ve gerek görülmesi halinde ikinci yarıda sahaya sürülmesi bekleniyor.

Beşiktaş'a devre arası transfer olan milli golcü Cenk Tosun'un sakatlığının geçmemiş olması teknik heyeti üzen bir durum oldu... Gelir gelmez çıktığı Konyaspor kupa maçında gol atan ancak golü faul gerekçesiyle iptal edilen Cenk, Gençlerbirliği'ne karşı da sonradan oyuna girmiş ve 2 gol atmıştı. Maçtan sonra dizinde ödem oluşan ve henüz geçmeyen Cenk'in tedavisine tesislerde devam ediliyor. 3 haftadır sakat olan Montero ise saha koşularına yeni başladığı için maç kadrosunda olmayacak.

Bu arada sarı kart cezası biten Domagoj Vida ve kırmızı kart cezasını tamamlayan N'Sakala 11'e dönecek. Sergen Yalçın'ın sol bekteki tercihi merak ediliyor...

Beşiktaş'ın Yukatel Denizlispor karşısındaki muhtemel 11'i; Ersin-Rosier-Vida-Welinton-N'Sakala-Josef-Gökhan Töre-Atiba-Mensah-Larin -Aboubakar şeklinde.

Beşiktaş-Denizlispor muhtemel 11'ler

Siyah beyazlılarda 4 futbolcu Denizlispor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
3'er sarı kartı olan Necip, Rosier, Ghezzal ve Josef De Souza sarı kart görmeleri durumunda 28. haftada deplasmanda oynanacak Yeni Malatyaspor maçında takımını yalnız bırakacak.
Denizlispor'da ise Mustafa Yumlu, Sagal, Kubilay, Mesanovic ve Sacko, sarı kart sınırında.

Hakan Kutlu'nun muhtemel 11'i ise şöyle: Cenk Gönen, Tiago Lopes, Fabiano, Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç, Murawski, Sagal, Bakalorz, Kubilay, Sacko, Mesanovic, Rodallega

Beşiktaş-Denizlispor muhtemel 11'ler ile ilgili etiketler Beşiktaş Denizlispor rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.