Beşiktaş evinde Denizlispor'u 3-0'la geçti

Süper Lig'in 27. haftasında Denizlispor'u ağırlayan Beşiktaş, ilk yarıda bulduğu gollerle 3 puanı 3 golle aldı... Zirvede Galatasaray'la puanları eşitleyen Kartal'a galibiyeti getiren goller Larin, Aboubakar ve Ljajic'ten geldi. 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Siyah-Beyazlılar, bu 3 maçı da gol yemeden kazandı.

Süper Lig'de 26. haftayı BAY geçen Beşiktaş, 27. haftada Denizlispor'u 3-0 mağlup ederek lider Galatasaray'la puanları eşitledi. Siyah-Beyazlılar liderliği ele geçirmeyi 1 golle kaçırdı.

Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında üst üste 5 puan kaybeden Kartal, ardından çıktığı 3 maçta 9 puan toplayarak yeni bir galibiyet serisi başlattı. Sergen Yalçın'ın takımına Vodafone Park'ta galibiyeti getiren golleri Cyle Larin, Vincent Aboubakar ve Adem Ljajic kaydetti. 

Bu galibiyetle puanını 54'e yükselten Kartal, 28. haftada Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak. Kümede kalma savaşı veren ve 21 puanda kalan Denizlispor ise haftay BAY geçecek takım...

Dk. 20 İLK TEHLİKE! Denizlispor Şilili yıldızı Sagal'la soldan ceza sahasına girdi. Onun içeri çevirdiği topta penaltı noktası üzerinde bomboş pozisyonda vuran Hugo Rodallega çerçeveyi tutturamadı. Konuk ekip mutlak golü kaçırdı.

Dk. 22 GOL! Beşiktaş atağında Mustafa Yumlu topu uzaklaştırmak isterken Cyle Larin araya girdi, dar bir açıdan golü atıp Beşiktaş'ı öne geçirdi: 1-0. 5 haftalık suskunluğunu bozan Kanadalı santfor, Süper Lig'deki gol sayısını 13'e yükseltti. Larin, Kartal'ın en golcü ismi konumunda... 25 yaşındaki futbolcu 13 golün 9'ünü Vodafone Park'ta attı.

DK. 38 GOL! Fabrice N'Sakala ceza sahası dışından vurdu, topu önünde bulan Vincent Aboubakar skoru 2-0'a getirdi. Kamerunlu yıldızın Beşiktaş formasıyla bu sezon 13. golü...

Dk. 39 GOL! Beşiktaş 1 dakika geçmeden 3. golü buldu. Topu kapan Aboubakar soldan ceza sahasına girdi, boş pozisyondaki Adem Ljajic'i gördü, Kartal'ın Boşnak yıldızı skoru 3-0'a getirdi.

Dk. 44 GOL İPTAL! Denizlispor'un Hugo Rodallega'yla attığı gol VAR'dan döndü. Ege temsilcisi 45+2'de de Sagal'la gole yaklaştı. Şilili futbolcunun şutunda kaleci Ersin Destanoğlu'nun çeldiği top üst direğe çarpıp çıktı.

Dk. 90 GOL İPTAL! Beşiktaş zirveyi ele geçirecek 4. golü de buldu ancak Larin 2. kez VAR'a takıldı. Bu kez ofsayt.

Beşiktaş evinde Denizlispor'u 3-0'la geçti

Son 3 lig maçında Konyaspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor'u gol yemeden mağlup eden Kartal, kümede kalma savaşı veren rakibi karşısında şu 11'le sahadaydı: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Atiba, Josef, Larin, Ljajic, N'Koudou, Aboubakar.

Denizlispor ise geçen hafta elde ettiği Gençlerbirliği galibiyetiyle son sıradan kurtulmuştu. Onlar da Vodafone Park'a puan almaya geldi ancak farklı yenildi... Hakan Kutlu'nun sahaya sürdüğü 11 şu şekildeydi:  Cenk, Lopes, Leisman, M. Yumlu, Ben Mohamed, Diskerud, Kubilay, Murawski, Sagal, Mesanovic, Rodallega.

Beşiktaş evinde Denizlispor'u 3-0'la geçti - Resim : 2
Beşiktaş taraftarı ağaçlı yolda takımı karşıladı...

MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER?

SERGEN YALÇIN: "Taraftarımızın gelmesi bize ne iş yaptırdığımızı hissettirdi. Bu arada oyuncularımızı dinlendirdik. 3 gün izin verdik. Çok fazla yükleme yapmadık. Artık ligin en zor bölümü başlıyor. Cezalılarımız döndü. Bay arası inşallah iyi gelmiştir."

HAKAN KUTLU: "Bugün 6. maçımıza çıkıyoruz. 5 maçta topladığımız 7 puan var. İyi oynamaya çalışan, kazandıkça morallenen bir Denizlispor var. Geldiğimizde 14 puan toplanmıştı. Bu oyuncu grubunun daha fazla puan toplaması gerekirdi."

Beşiktaş evinde Denizlispor'u 3-0'la geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş Denizlispor Sergen Yalçın Vincent Aboubakar Adem Ljajic Hakan Kutlu cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.