Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz sevinci

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, bugün takımla antrenmanlara başladı. 3 maç kaçıran genç isim, Cuma günü Denizlispor maçıyla formasına kavuşuyor. Kartal'da Oğuzhan Özyakup da dönerken Ghezzal ve Cenk Tosun forma giyemeyecek.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Cuma günü Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Siyah-Beyazlılar'da
sakatlıklarını atlatan Oğuzhan Özyakup ve Rıdvan Yılmaz takımla çalışırken asist makinesi Rachid Ghezzal ise bireysel antrenör eşliğinde koşu çalışmalarına başladı.

Tedavisi süren Montero ve dizindeki ödemi henüz geçmediği için sakatlığının seviyesi tam belli olmayan Cenk Tosun idmanda yer almadı. Eşi doğum yaptığı için Portekiz'de olan Aboubakar'ın ise bu akşam İstanbul'a döneceği ve yarınki antrenmana katılacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz sevinci

DENİZLİSPOR'UN KÜMEDE KALMA SAVAŞI

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, Beşiktaş deplasmanında iddialı hazırlanıyor. Zorlu randevu öncesi Yeşil-Siyahlılar'da Mustafa Yumlu, Sagal, Kubilay, Mesanovic ve Sacko, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde son sıradan kurtulan Horozlar, Vodafone Park'a puan için geliyor.

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz sevinci ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Rıdvan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.