Beşiktaş, Dele Alli'yi, KAP'a bildirdi! Yıldız oyuncu resmen Kartal oldu

Beşiktaş gece saatlerinde İstanbul'a getirdiği Dele Alli için resmi açıklama yaptı. Siyah-Beyazlılar'dan, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan duyuruda, "Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli'nin geçici transferi konusunda kendisi ve kulübü Everton FC ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. Daha sonra da siyah-beyazlılar İngiliz ekibi Everton'dan Dele Alli'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Siyah-beyazlılar, Dele Alli'nin kiralık transferi konusunda önce görüşmelere başlandığını açıkladı sonra kadrosuna kattığını açıkladı

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan bildiride, "Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli'nin geçici transferi konusunda kendisi ve kulübü Everton FC ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri yer aldı. Yıldız oyuncu dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelmişti.

Beşiktaş, Dele Alli'yi, KAP'a bildirdi! Yıldız oyuncu resmen Kartal oldu


Siyah-beyazlıların Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) transferin resmileşmesi sonucu yaptığı açıklama ise şöyle:

“Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli'nin geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile 25.08.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2022-2023 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Everton FC Kulübü'ne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Sezon sonuna kadar kullanılmak koşulu ile oyuncunun satınalma opsiyonu Şirket'imizde bulunmaktadır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2.200.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.”

Beşiktaş, Dele Alli'yi, KAP'a bildirdi! Yıldız oyuncu resmen Kartal oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Everton Transfer KAP Dele Alli Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.