Beşiktaş'a eski yıldızı Cenk Tosun'dan müjdeli haber! Yollar yeniden kesişiyor..

Beşiktaş'tan rekor transfer ücretiyle İngiltere'nin yolunu tutan, ancak beklenen performansı sergileyemeyen Cenk Tosun için eski kulübü yeşil ışık yaktı. Siyah Beyazlıların, milli yıldızla 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

2017/18 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan golcü oyuncu için eski kulübü Beşiktaş'ın devreye girdiği öğrenildi. 

 

Star'ın haberine göre kariyerine Türkiye'de devam etme kararı alan 31 yaşındaki Cenk Tosun'a yıllık 1.6 milyon Euro teklifte bulunuldu. Anlaşmaya sıcak bakan deneyimli golcünün önümüzdeki yazdan itibaren yeniden Beşiktaş formasıyla top koşturacağı aktarıldı. 

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiralık olarak dönen Cenk Tosun, Erzurumspor deplasmanında ağır bir sakatlık geçirerek sezonu kapattmıştı. Bu sezon Everton formasıyla yalnızca 3 maça çıkan Cenk, gol ya da asist katkısında bulunamadı. 

Everton'a transferiyle Süper Lig'in transfer rekorunu da kıran Cenk Tosun'un transferine yönelik gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Beşiktaş'a eski yıldızı Cenk Tosun'dan müjdeli haber! Yollar yeniden kesişiyor.. ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Everton Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.