Beşiktaş, Cenk Tosun ile anlaşmaya vardı! 31 yaşındaki yıldız bir kez daha Kartal'da

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı kulüp, eski futbolcu Cenk Tosun ile anlaşma sağladı. Beşiktaş tecrübeli golcü ile, 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş yeni sezon öncesi 2. transferini gerçekleştirdi. İlk olarak Romain Saiss ile anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, Cenk Tosun'u yeniden kadrosuna kattı. 31 yaşındaki oyuncu ile görüşmeleri tamamlayan Beşiktaş, resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacak. Siyah beyazlılar serbest durumda olan 31 yaşındaki futbolcuya bonservis bedeli ödemeyecek.

İNGİLİZ KULÜBÜ EVERTON'A REKOR ÜCRETLE TRANSFER OLMUŞTU

Cenk ile 1 yıl opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalanacak. 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Cenk, 2018 Ocak ayında 22.50 milyon Euro bonservis bedeli ile Everton'a transfer oldu.

2020/2021 SEZONUN 2. YARISINDA YENİDEN KARTALA GELDİ

2020/2021 sezonunun 2. yarısında kiralık olarak yeniden Beşiktaş'ta forma giyen 31 yaşındaki forvet, yaşadığı sakatlık sonrası Everton'a geri döndü. Cenk Tosun, geçen sezon İngiliz ekibi 2 maça çıktı.

 

 

Beşiktaş, Cenk Tosun ile anlaşmaya vardı! 31 yaşındaki yıldız bir kez daha Kartal'da ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Transfer Anlaşma sağlandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.