Beşiktaş, Burnley'de forma giyen Wout Weghorst transferi için görüşmelere başladı iddiası

Beşiktaş'ın golcü transferi için listesine yeni bir isim girdi. Burnley'de forma giyen Weghorst'un transferi için görüşmelerin başladığı iddia edildi. Golcü futbolcu Bundesliga'da oynadığı dönemde Wolfsburg formasıyla 20 gol ve 9 asist performansına ulaşmıştı. Burnley'de 20 maça çıkan Weghorst 2 gol ve 3 asist yapabildi. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Wout Weghorst Beşiktaş'ı sosyal medyadan takip etmeye başladı. 

Beşiktaş, Burnley’nin Hollandalı santraforu Wout Weghorst için resmi temaslara başladı. TRT Spor'da yer alan habere göre; siyah beyazlılar 1,97’lik santraforu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Valerien Ismael’in pivot santrafor isteği bulunurken Weghorst sırtı kaleye dönük oynayabilen, gol vuruşu iyi olan ve hava toplarında çok etkili oynayan bir santrfor. 

WOUT WEGHORST KİMDİR?

Profesyonel kariyerine 2012 yılında Emmen takımında başlayan Weghorst, 2014'te bedelsiz olarak Heracles Almelo'nun yolunu tuttu. 2016 yılında 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle AZ Alkmaar'a transfer olan golcü futbolcu, buradaki performansıyla göz doldurdu. Dikkat çeken grafiği sonrası Almanya Ligi ekibi Wolfsburg, Weghorst için 10.5 milyon Euro ödedi. 29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde 14 milyon Euro'ya Burnley'e katıldı. Hollanda Milli Takım formasını 12 defa giyen Weghorst 2 gollük katkı verdi.

 

 

 

Beşiktaş, Burnley'de forma giyen Wout Weghorst transferi için görüşmelere başladı iddiası ile ilgili etiketler Beşiktaş Burnley Süper Lig Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.