Beşiktaş Bruma ile prensipte anlaştı!

Siyah-Beyazlılar, Portekizli oyuncunun transferi konusunda PSV’yi ikna etti. Oyuncunun menaceri ile de prensip anlaşmasına varıldığı, detayların görüşüldüğü öğrenildi. Beşiktaş, Bruma'yı 1 yıllığına kiralayacak.

Beşiktaş 'ta dün Mehmet Topal transferinin ardından bir sürpriz gelişme daha yaşandı. Siyah-Beyazlılar, PSV Kulübü ile Bruma'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı. 3 kulvarda birden yarışacak olan Kara Kartal geniş ve kaliteli bir kadro kurmak için yaptığı girişimler sonunda Portekizli oyuncunun 1 yıllığına kiralanması konusunda Hollanda ekibini ikna etti.

ÖDEME PLANI GÖRÜŞÜLÜYOR

Siyah-Beyazlılar'ın oyuncunun menaceri ile de prensip anlaşmasına vardığı, ödeme planının görüşüldüğü öğrenildi. 2013'te Sporting Lizbon'dan Galatasaray 'a gelen 26 yaşındaki Bruma, 2016'da Leipzig'e gitmiş, 2019'da da PSV'ye geçmişti. Portekizli oyuncu geçen sezon Yunan ekibi Olympiakos'ta kiralıktı.

Beşiktaş Bruma ile prensipte anlaştı!

KAYNAK: FANATİK/ORHAN YILDIRIM 

Beşiktaş Bruma ile prensipte anlaştı! ile ilgili etiketler Transfer Bruma BJK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.