Beşiktaş, Boca Juniors'ın kapısını çaldı!

Beşiktaş, bir zamanlar Atletico Madrid forması giyen ve şu anda Boca Juniors'ta ter döken Eduardo Salvio için kulübüne kiralama teklifinde bulundu.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Boca Juniors forması giyen Eduardo Salvio için kiralama teklifinde bulundu.

Lanus'la başladığı profesyonel futbol kariyerinde Atletico Madrid, Benfica ve son olarak Boca Juniors formalarını terleten Salvio'nun kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

7 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Haber Global'in haberine göre; 30 yaşındaki yıldız oyuncu Lanus altyapısından yetişmiş ve daha sonra Atletico Madrid ile Benfica formalarını da giymişti. Salvio 2019 yılında Boca Juniors'a 7 milyon euro bedelle transfer oldu.

Geride kalan süreçte Sarı-lacivertli formayla 25 resmi maçta görev aldı ve 10 gol - 3 asistlik performans ortaya koydu.

 

Beşiktaş, Boca Juniors'ın kapısını çaldı! ile ilgili etiketler Boca Juniors Transfer Eduardo Salvio
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.