Beşiktaş Bırakmam Seni tişörtü satış fiyatı ne kadar? Nereden nasıl alınır?

Beşiktaş Bırakmam Seni tişörtü satış fiyatı ne kadar? Bırakmam Seni tişörtü nereden nasıl alınır? Beşiktaş Bırakmam Seni tişörtleri Kartal Yuvasında satışa çıkarıldı. Bırakmam Seni Kampanyasının başladığı 9 Ağustos tarihi itibarı ile siyah beyazlı taraftarlar Bırakmam Seni tişörtlerini Kartal Yuvasında bulabilecekler. İşte Bırakmam Seni tişörtü satış fiyatı…

Beşiktaş Kulübü tarafından başlatılan ve 9 Ağustos tarihinde Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan Bırakmam Seni kampanyasında Beşiktaşlı taraftarlar için hazırlanan Bırakmam Seni tişörtleri saat 22.00 itibarı ile Kartal Yuvasında satış çıkarıldı.

Beşiktaş Bırakmam Seni tişörtü satış fiyatı 200 TL’dir.

BIRAKMAM SENİ TİŞÖRTÜ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş’ımızın “Bırakmam Seni” kampanyasına destek tüm hızıyla devam ediyor!

Takımını hiçbir koşulda yalnız “bırakmayan“ Beşiktaş taraftarı, şimdi de “Bırakmam Seni Hatıra Tişört”leri ile kulübüne destek oluyor. Kampanyaya özel olarak tasarlanan “Bırakmam Seni Hatıra Tişört”lerinde, tanıtım filminde de anlatıldığı gibi, cephede şehit düşerken maaşını Beşiktaş’ına bağışlayan Kâzım Bey ve 11 arkadaşının isimleri ve kampanya logosunun yer alıyor.

Sınırlı zamanda tek kanaldan alınabilecek ve bundan sonra hiçbir yerde bulunmayacak bu çok özel hatırayı “Bırakmam Seni” kampanya web sitemizin bu bölümünde beden ölçüleri ve adetlerini girerek satın alabilirsiniz.

 

Beşiktaş Bırakmam Seni tişörtü satış fiyatı ne kadar? Nereden nasıl alınır? ile ilgili etiketler Beşiktaş Bırakmam Seni Bırakmam Seni tişörtü Bırakmam Seni tişörtü satış fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.