Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası SMS ücreti ne kadar kaç TL?

Beşiktaş Bırakmam Seni nasıl katılınır? Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasına katılmak için 1903 SMS mesajı atmak gerekmekte. Beşiktaş Bırakmam Seni 1903 SMS BIRAKMAM, kredi kartı, EFT/Havale ve PTT şubelerinden katılım sağlanabiliyor. Bırakmam Seni kampanyası SMS ücreti ne kadar kaç TL*

9 Ağustos tarihinde Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası devam ediyor. Beşiktaş, kampanya detayları hakkında bilgi vermeye devam ederken yayınladığı videoda siyah beyazlı taraftarlara da son detayları verdi.

Beşiktaş'ın yeni kampanyası SMS olarak duyuruldu. ''BIRAKMAM'' yazıp 1903'de Sms gönderildiğinde Beşiktaş'a 20 TL'lik destek yapıyorsunuz. Beşiktaş, ayrıca ''birakmamseni.org'' sitesinden de kapmanyaya destek olunabileceğini paylaştı. Buradaki sitede eft ve havale yoluyla destek için hesap numaraları verildi. Yine PTT'den yardım yapmak için nasıl bir yol izleneceğinin bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca Beşiktaş'ın bu kampanyasına kredi kartından tek çekim ya da taksitli çekim yaparak da destek olabilirsiniz. Bütün bu bilgilere Beşiktaş'ın kampanya için oluşturduğu ''birakmamseni.org'' sitesinden ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasına SMS’in yanı sıra kredi kartı, EFT/Havale ve PTT şubelerinden destek verilebiliyor.

Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası SMS ücreti ne kadar kaç TL? ile ilgili etiketler Beşiktaş Bırakmam Seni Beşiktaş Bırakmam Seni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.