Beşiktaş bir kupa için daha sahaya çıkacak!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de zirve yarışını kazanan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı da vitrine koymak istiyor.

Antalyaspor ile Beşiktaş Türkiye Kupası için savaşacak! 

Bu sezon 59. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Antalyaspor ile Beşiktaş yarın İzmir'de karşılaşacak. Gürsel Aksel Stadı'nın ev sahipliği yapacağı müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Süper Lig'i Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe'yi yenerek şampiyon olan Beşiktaş, 3 gün arayla ikinci kez aynı sahada kupa sevinci yaşayabilmek için ter dökecek.

İki takım arasında bu sezon ligde oynanan iki karşılaşma da 1-1 beraberlikle tamamlandı. Kupaya bu sezon 4. turdan katılan Antalyaspor, sırasıyla Pendikspor, Beypiliç Boluspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor ve Aytemiz Alanyaspor'u saf dışı bıraktı. Beşiktaş ise 5. turdan itibaren Tarsus İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, İttifak Holding Konyaspor ve Medipol Başakşehir'i eledi.

 

Beşiktaş bir kupa için daha sahaya çıkacak! ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası final
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.