Beşiktaş Belediyesi'nde "Freddie Mercury'nin askerleriyiz" krizi!

Eşcinsellerin her yıl geleneksel olarak dünya çapında düzenledikleri 'Onur Yürüyüşü' bu sene de tartışmaları beraberinde getirdi. Alperen Ocakları'ndan gelen "eşcinselleri yürütmeyiz" tehdidi üzerine Beşiktaş Belediyesi de karşı yönde bir adım attı.

Alperen Ocakları, LGBT bireyler tarafıdan 25 Haziran'da Taksim'de gerçekleştirilmesi planlanan 'Onur Yürüyüşü'nü engellemek için "İstersek oraya 200 bin kişi geliriz" açıklamasında bulunmuştu.

LGBT'lerin yürüyüş girişimini ne olursa olsun engelleyeceklerini belirten Kürşat Mican, "Bunların projesi her mahallede bir yapı oluşturmak. İstihbaratımızı uyarıyoruz. Bu bir proje, kapitalist, komünist, emperyalist güçlerin projesi." diye konuşmuştu.

Bu açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Beşiktaş Belediyesi'nden eşcinsellere destek geldi.

FREDDİE MERCURY'NİN ASKERLERİYİZ!

Beşiktaş Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından gökkuşağı bayrağıyla yapılan "Freddie Mercury'nin askerleriyiz" paylaşımı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından kaldırıldı.

Hazinedar, sosyal medya üzerinden bir de açıklama yaparak, "Sosyal medyada çalışan bir arkadaşımızın işgüzarlığı için bizi seven ve takip eden tüm yurttaşlarımdan özür dilerim. Biz sadece Hz.Muhammed Mustafa (Sav) ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerinin peşinde Devletimizin ve Milletimizin askeri oluruz..." dedi...

Beşiktaş Beldiyesi'nin paylaşımı kadar, Hazinedar'ın paylaşımı kaldırtması ve açıklaması da sosyal medyada tepki çekti.

relgergr

erfjlergreg

Beşiktaş Belediyesi'nde "Freddie Mercury'nin askerleriyiz" krizi! ile ilgili etiketler freddie mercury beşiktaş belediyesi hazinedar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.