Beşiktaş Belediyesi'nde ''FETÖ'ye finans aktarılması'' soruşturması...

CHP’li Beşiktaş Belediyesi’ne yönelik dün düzenlenen FETÖ ve yolsuzluk operasyonunda, ekipler, eski başkan Hazinedar’ın ve birçok personelin bilgisayarına ve evraklarına el koydu.

Beşiktaş Belediyesi’ndeki FETÖ bağlantısı ve milyonlarca liralık rüşvet-yolsuzluk skandallarının ardından görevden alınan başkan Murat Hazinedar ve belediye görevlileriyle ilgili yeni bir soruşturma başlatıldı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle Siber Şubesi’ne bağlı polisler Beşiktaş Belediyesi’ne ‘FETÖ’ye finans aktarılması, yolsuzluk ve rüşvet’ operasyonu düzenledi. Dün sabah saatlerinde çok sayıda polis belediye binasına giderek bilgisayarların imaj kayıtlarını aldı.

EVRAKLARA EL KONULDU

Akşam Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre; Mali polis, belediye binasındaki bazı evrak ve dijital kayıtlara incelenmek üzere el koyarken, siber polis ekipleri de incelenmek üzere bilgisayarların imaj kayıtlarını aldı. İmaj kayıtları alınan bilgisayarlar arasında eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ınki de yer alıyor. Yapılan operasyonda, gözaltı işlemi yapılmazken, el konulan evrak ve dijital verilerin incelenmesinin ardından gözaltı işlemleri yapılabileceği öğrenildi.

Beşiktaş Belediyesi'nde ''FETÖ'ye finans aktarılması'' soruşturması... ile ilgili etiketler Murat Hazinedar soruşturma FETÖ beşiktaş belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.