Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Rıza Akpolat kimdir?

Beşiktaş Belediyesi de grev kararı alanlardan birisi oldu. DİSK’e bağlı Genel-İş İstanbul Avrupa Yakası 1 No’lu Şube, Beşiktaş Belediyesi’ne grev kararı astı. Vatandaşlar ise Beşiktaş Belediyesi’nin hangi partide olduğunu merak eder hale geldi.

Genel-İş İstanbul Avrupa Yakası 1 No'lu Şube'nin örgütlü olduğu Beşiktaş Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamaması akabinde 15 Mart'ta uygulanmak üzere belediye binasına grev kararı asıldı.

Kadıköy Belediyesi işçileri ise geçtiğimiz ay günlerce sürdürdükleri grevi, Belediye ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında yapılan anlaşma ile tamamen sona erdirmişti. İmzalanan sözleşme sonrasında belediyedeki en düşük işçi maaşı, ikramiyeler ve yıllık ödenen sosyal yardımlar hariç; aylık net 5 bin 275 TL olarak belirlenmişti.

Beşiktaş Belediyesi Hangi Partide?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde %73,06 oy alan CHP adayı Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediye Başkanı olmuştu.

Rıza Akpolat Kimdir?

1982 yılında İstanbul'da doğdu. Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Akpolat, 2006-2008'de CHP Bahçelievler Gençlik Kolu Yöneticiliği, 2009-2011'de Bahçelievler İlçe Yöneticiliği, 2011-2015'te Bahçelievler İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanvekilliği görevlerini yürüttü.

Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Rıza Akpolat kimdir? ile ilgili etiketler CHP Rıza Akpolat beşiktaş belediyesi grev
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.