Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Jackson Muleka ve Wout Weghorst açıklaması

Fernandes ve Saiss'i kadrosuna katan Beşiktaş'ta gözler golcü transferine çevrildi. Başkan Ahmet Nur Çebi forvet transferindeki son durumu açıkladı.

Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta zirveye ulaşacak kadro kurma çalışmaları devam ediyor.

İlk olarak 23 yaşındaki Portekizli orta saha Gedson Fernandes ile Faslı stoper Romain Saiss'i transfer ederek kadrosuna ilk takviyeleri yapan siyah beyazlılar, golcü transferi için de listesinde isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, forvet transferinde gelinen son durumu açıkladı.

Çebi, şu an kimse ile anlaşamadıklarını belirtirken, "Sürekli olarak basında bazı futbolcularla anlaştığımız yer alıyor. Henüz kimse ile anlaşmadık. Jackson Muleka ve Wout Weghorst ile görüşüyoruz ama transfer henüz bitmedi. Görüşmeler tam noktalanacak, menajerler sorun çıkarıyor. Menajerle anlaşıyoruz, bu kez futbolcunun ailesiyle ilgili bir şey oluyor. Bu işler kolay değil" dedi.

Transfer görüşmelerinde ister istemez yer aldığını belirten Ahmet Nur Çebi, "Annem hastanede, babam da rahatsız. Onları dahi düzenli göremiyorum. Beşiktaşlılar merak etmesin, en iyisi gelecek. Ancak bu iş zaman işi, sabretsinler... Sosyal medyada yazılanlara bakmasınlar. İmza olmadan bitti demiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Jackson Muleka ve Wout Weghorst açıklaması ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Jackson Muleka Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.