Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilgilendikleri iki forvet oyuncusunu açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Benfica'dan Haris Seferovic ve Bologna'dan Marko Arnautovic ile ilgilendiklerini açıkladı.

Premier Lig'den küme düşen Burnley'de forma giyen Wout Weghorst ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş rotasını yeni forvetlere çevirdi.

Siyah-beyazlı ekip Benfica'da top koşturan Haris Seferovic ve Bologna forması giyen Marko Arnautovic ile ilgileniyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuştu.

Başkan Çebi, "Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarından ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilgilendikleri iki forvet oyuncusunu açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilgilendikleri iki forvet oyuncusunu açıkladı! - Resim : 2

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilgilendikleri iki forvet oyuncusunu açıkladı! ile ilgili etiketler Süper Lig Ahmet Nur Çebi Benfica Wout Weghorst Haris Seferovic Marko Arnautovic
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.