Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'yı neden kovduğunu ilk kez açıkladı!

Ahmet Nur Çebi: "Takım düşüşe geçtiğinde hocaya 'Ne oldu?' diye sormak zorundaydım. Bana, 'Benim enerjim bu kadar. Yapabileceğim bu... Daha fazla bir şey verebileceğimi düşünmüyorum' dedi. Nokta. Dedim hocam o zaman yolları ayıralım! Enerjim yok, diyorsan... Yapacak bir şey yok. "Bunun üzerine dedi ki; 'Tamam siz bilirsiniz. Siz gönderin beni.' Peki, dedim ben de..."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski teknik direktörlerden Abdullah Avcı'yla yolları neden ayırdığını ve ayrılık görüşmesinin detaylarını ilk kez açıkladı. Çebi, "Siz gönderin beni, dedi. Ben de gereğini yaptım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın eski amigosu Alen Markaryan ile Erdem Ulus'un YouTube kanalına konuk olan Çebi, şunları söyledi:

"Takım düşüşe geçtiğinde hocaya 'Ne oldu?' diye sormak zorundaydım. Bana, 'Benim enerjim bu kadar. Yapabileceğim bu... Daha fazla bir şey verebileceğimi düşünmüyorum' dedi. Nokta. Dedim hocam o zaman yolları ayıralım! Enerjim yok, diyorsan... Yapacak bir şey yok. Ha, bana dese ki; 'Halledeceğiz. Bir süreçtir bu. Merak etmeyin, toparlarız' dese, belki de devam edecektim. Ama öyle söyleyince ayrılalım hocam o zaman dedim."

"Bunun üzerine dedi ki; 'Tamam siz bilirsiniz. Siz gönderin beni.' Peki, ben yapayım dedim. Olay bitmiş. Biri hareketi yapmak zorunda. Ne istiyorsunuz hocam, vedalaşalım, şartlarımızı konuşalım, dediğimde, 'Benim kontratımda yazıyor' dedi. Ne yazıyor hocam? Çalışmadığı ayların parasını, çalışsa bile eksik aldıklarının farkını öder diye yazıyor filan dedi..."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'yı neden kovduğunu ilk kez açıkladı!

BEN ABDULLAH AVCI'YIM, İŞ BULURUM

"Eğer benim hocaya karşı kötü bi niyetim olsaydı ocak ayında işi bitirdim. Şubat'ta yolları ayırdık. İyi de hocam, ne olur ne olmaz biz konuşalım. Belki iş bulamazsın, dedim. O da dedi ki; 'Ben Abdullah Avcı'yım. Türkiye'de önemli bir teknik direktörüm. İş bulamayacağımı düşünebiliyor musunuz?' Ben de dedim ki pazarlık etmeyeyim. Nasıl olsa hoca iş bulur. "

"Daha sonra birçok kez işi halletmek istedik. Zararı gördüğümüzde kendisine dedim ki, 'Hocam bu çok fazla, gelin bunu ikiye bölelim, birazına sen katlan, birazına ben... Ama bunu kabul etmedi. Bu da beni çok üzdü."

2019 yazında Başakşehir'den ayrılıp, Fikret Orman tarafından Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilen Avcı, taraftarın muhalefetine rağmen Siyah-Beyazlılar'ın yeni hocası olmuştu. 3 yıllık sözleşme imzalayan Avcı, sezon ortasında Beşiktaş'taki başkan değişimi sonrası 29 Ocak'ta Ahmet Nur Çebi tarafından kovulmuştu. Beşiktaş'ın başında 27 maça çıkan Avcı, geçen sezon 9. haftada Trabzonspor'un başına geçti.

 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'yı neden kovduğunu ilk kez açıkladı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Abdullah Avcı Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.