Beşiktaş Alanya sınavını kayıpsız geçti

Kasımpaşa yenilgisiyle sarsılan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor karşısında kötü futbol ve kaybedilen 3 puanı unutturdu. Akdeniz ekibini Cenk Tosun, Rachid Ghezzal ve Kevin N'Koudou'nun golleriyle mağlup eden Siyah-Beyazlılar, şampiyon yolunda bir engeli da kayıpsız atladı.

Süper Lig'de son 2 maçta 5 puan kaybeden lider Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor engelini 2-0'la geçerek özgüven tazeledi. 3 topu da direkten dönen Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal kaydetti.

Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal gibi as oyuncularından yoksun çıktığı Kasımpaşa maçındaki tanınmaz haldeki Beşiktaş, Alanya maçıyla reaksiyon verdi. 31 maçta 67 puana ulaşan Sergen Yalçın'ın takımı Fenerbahçe'nin 5, Galatasaray'ın 6 puan önünde... 

Kartal, hafta sonu BB Erzurumspor'a konuk olacak. Üst üste 3 maçtır mağlup olan ve 49 puanda kalan Çağdaş Atan yönetimindeki Akdeniz ekibi ise son sıradaki Denizlispor'u ağırlayacak.

Beşiktaş Alanya sınavını kayıpsız geçti

Dk. 1 DİREK! Sakatlıktan dönen Rachid Ghezzal ceza sahasına girmeden sol ayak içiyle uzak köşeye plaseyi gönderdi, top direkten döndü!  

Dk. 11 GOL! Beşiktaş, Cenk Tosun'un golüyle 1-0 önde... Ghezzal'in kullandığı köşe vuruşunda Atiba'nın kafasından seken top altı pasta tamamlayan milli golcü Vodafone Park'ta 3 yıl 4 ay sonra gol sevinci yaşadı.

Dk. 17 DİREK! Cenk Tosun savunmayı peşine taktı ve ceza alanı içine girer girmez çok sert vurdu. Top üst direkte patladı!

Dk. 23 YİNE DİREK! Ghezzal ortaladı, Welinton kafayı vurdu, Beşiktaş yine direklere takıldı!

Dk. 40 KAÇTI! Beşiktaş altyapılı Fatih Aksoy nefis bir derin top gönderdi. Juanfran sağ kanatta topla buluştu, içeri çevirdi, Adam Bareiro yakın mesafeden çerçeveyi tutturamadı mutlak gol kaçtı. Akdeniz ekibi 2. kez gole çok yaklaştı.

Dk. 58 GOL! Rachid Ghezzal'den nefis gol... Cezayir Milli Takımı'nda sakatlanan ve Kasımpaşa maçını kaçıran yıldız futbolcu sol ayak içi nefis bir plaseyle skoru 2-0 yaptı. 21 maçta 13 asistle oynayan 28 yaşındaki sağ açık, 22 lig maçında 2 golünü attı.

Beşiktaş Alanya sınavını kayıpsız geçti - Resim : 2

Dk. 85 GOL! Atiba'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Kevin N'Koudou tabelayı belirleyen golü attı: 3-0. Oyuna 71'de Cenk Tosun'un yerine giren Fransız sol açık ligdeki 4. golünü attı.

Dk. 89 GOL İPTAL! Aytemiz Alanyaspor'un "şeref golü" Efkan Bekiroğlu'ndan geldi faul incelemesi sonucu VAR'dan döndü.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Cenk Tosun.

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Davidson, Bareiro, Babacar.

Beşiktaş Alanya sınavını kayıpsız geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.