Beşiktaş aradığı forveti İngiltere'de buldu: Weghorst ile anlaşma sağlandı

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlıların bir süredir görüşme halinde olduğu Hollandalı golcü Weghorst ile anlaştı.Golcü oyuncu 1 yıllığından İngiliz ekibi Burnley'den kiralanacak.

Beşiktaş, Wout Weghorst ile anlaşma sağladı. Yıldız golcü, Beşiktaş'ta oynamak istediğini yetkililere iletti. Kontrata dair ufak detayların konuşulduğu belirtildi.

A Spor'da yer alan haberde Hollandalı forvetin 1 yıllığına Burnley'den kiralık olarak kadroya katılacağı aktarıldı. Bunun yanı sıra İngiliz ekibine kiralama bedeli ödenmeyecek.

Weghorst, siyah-beyazlılardan yıllık 2.7 milyon Euro ücret kazanacak.

Beşiktaş aradığı forveti İngiltere'de buldu: Weghorst ile anlaşma sağlandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.