Beşiktaş - Antalyaspor maçında taraftarların tahliyesi güvenli bir şekilde yapıldı...

Taksim'de meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş - Antalyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi. Ardından tribünlere gelen siyah-beyazlı taraftarlar, polis eşliğinde güvenli bir şekilde stat dışına çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında bugün saat 20.00’de oynanması planlanan Beşiktaş -Antalyaspor müsabakasının güvenlik sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Beşiktaş - Antalyaspor maçında taraftarların tahliyesi güvenli bir şekilde yapıldı...

TAHLİYE HIZLI VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE OLDU

Bu açıklamayla birlikte, stat amirlerinden güvenliklere talimat verildi ve stat boşaltıldı. Görevli polis memurları ve güvenlik görevlileri stadyumda bulunan taraftarları hızlı ve güvenli bir şekilde stat dışına çıkardı.

 

İHA

Beşiktaş - Antalyaspor maçında taraftarların tahliyesi güvenli bir şekilde yapıldı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Taksim patlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.