Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Beşiktaş ile Antalyaspor takımları karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk ediyor. Vodafone Park’ta 13 Kasım 2022 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 22 puan yazdırdı. Yaptığı maçların 5'ini kazanan, 1'inde berabere kalan ve 6'sından mağlup ayrılan Antalyaspor ise 16 puan elde etti.

Beşiktaş'ta 5 futbolcu, Antalyaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlılarda Nathan Redmond, Romain Saiss, Salih Uçan, Gedson Fernandes ve Valentin Rosier, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 15. haftadaki Gaziantep FK mücadelesinde forma giyemeyecek.

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ev sahibi ekipte ameliyat edilen Rachid Ghezzal ile sakatlıkları bulunan Josef de Souza ve Berkay Vardar, takımdaki yerlerini alamayacak.

Roman Saiss, Arthur Masuaku ile Valentin Rosier'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Konuk ekipte ise Fredy, Sinan Gümüş ve Ndao takımına katkı veremeyecek.

Beşiktaş: Mert, Tayfur, Tayyip, Welinton, Umut, Salih, Gedson Fernandes, Dele Alli, Cenk Tosun, Redmond, Weghorst

Antalyaspor: Alperen, Veysel, Ömer, Kudryashov, Bünyamin, Güray, Fernando, Ufuk, Nakajima, Ghacha, Haji Wright

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.