Beşiktaş Antalyaspor Maçı İptal mi, Ertelendi mi?

Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak olan mücadele öncesinde Taksim’de yaşanan patlama ile birlikte stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Taraftarlarda Beşiktaş Antalyaspor maçı ertelenecek mi sorusuna yanıt aradı.

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta 13 Kasım Pazar akşamında saat 20.00’da Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama sonrasında Beşiktaş Antalyaspor maçının ertelenmesi gündeme geldi.

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesi öncesinde stadyum çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Maç saati yaklaşırken yaşanacak olası yoğunluktan ötürü polis ekipleri stadyum çevresinde kontrolü sağlamaya çalışıyor.

Beşiktaş Antalyaspor Maçı Ertelendi Mi?

Stat hoparlörlerinden geçen son bilgide Beşiktaş Antalyaspor maçının ileri bir tarihe ertelendiği bilgisi geçilmekte.

 

Beşiktaş Antalyaspor Maçı İptal mi, Ertelendi mi? ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Taksim patlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.