Murat Şahin'den sitem: Taç gözümün önünde oldu

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Murat Şahin, Antalyaspor'un beraberlik golünden önce kullandığı taç atışının yanlış tarafa verildiğini savundu.

Beşiktaş yine bir taç kurbanı oldu... Geçen sezon Galatasaray derbisinde tartışmalı bir taç kararı sonrası kalesinde gol gören Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor karşısında da benzer bir itirazı dile getirdi. Teknik sorumlu Murat Şahin, maçın ardından şunları söyledi: 

"Taç gözümün önünde oldu. Boyd'a dışarıdayken çarpıyor top, ben ona itiraz ettim. Maç genelinde de hakemlerin düzgün bir yönetim gösterdiğini düşünmüyorum şahsen.

Hakemlerin tartışılmasının en büyük noktası maç içinde iki tarafa aynı şeyi vermemeleri. Bir tarafa aynı faule sarı kart verip diğerine faul vermiyorlar. Hakem tartışmalarının büyük nedeni bu, standartları yok, iki taraf adına da söylüyorum.

Maçın genelinde, özellikle ilk 45 dakikada çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Oyuna daha hakim, ne yaptığını bilen, daha iyi görüntü veren bir takımdık. Antalyaspor'un kapanan ve kontratak oynayan, rakibin hatalarını kovalayan bir takım olduğunu düşünüyorduk.

2'Yİ ATMAMIZ LAZIMDI

Ben rakibin pozisyona girdiğini ve Ersin'in kurtarış yaptığını görmedim. 1 tane pozisyonları oldu. 50-55 sonrası oyundan düştük ama eksiklerimiz var oyuncu olarak ve oyunsal anlamda. Gönül ister ki az puan kaybederek geçirelim bu süreci, 2 puan kaybettik bugün.

1-0'dan sonra iki pozisyon var, ikiyi atmak lazım böyle maçlarda. Bugün başaramadık ama önümüzdeki maçlarda daha iyi olacak. Sezonun çok başındayız, hem oyunumuzu geliştirip hem de performansları artırarak daha iyi olacağız.

Aramıza katılacak oyuncular var. Katılıp hazır olmayanlar var. Geçen hafta da söyledim bizim ilk 4 haftayı az kayıpla geçip 5. haftayı bay geçeceğimiz için ligin 6. haftasında bizim 5. maçımızda daha iyi olmak istiyoruz."

Murat Şahin'den sitem: Taç gözümün önünde oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş murat şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.