Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş-Ankaragücü maç saati ve kanalı sporseverler tarafından merakla araştırılıyor. TFF 8. Lig maçları kapsamında bugün Ankaragücü sahasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. Peki, Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA?

Eryaman Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Maç BeIN SPORTS 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak. 

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü, Süper Lig'de bu akşam 101. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 100 maçta Beşiktaş 68, başkent ekibi 8 galibiyet aldı, 24 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Lig maçlarında siyah-beyazlıların attığı 188 gole, sarı-lacivertliler 67 golle karşılık verdi.

Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Ankaragücü maç 2019 Maç özeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.