Beşiktaş Altay karşısında eksik! 9 futbolcu forma giyemeyecek

Beşiktaş'ta 9 futbolcu Altay deplasmanına götürülmeyecek! Yarın akşam Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20:00'de başlayacak.

Beşiktaş Altay karşısında eksik...

Transfer döneminde, 9'u yeni tam 12 transfer yapan siyah-beyazlılar, geniş kadro kurmanın avantajını sadece 2 hafta kullanabildi. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan Beşiktaş, 2. haftadan itibaren maçlara sürekli eksik çıkmak zorunda kalmıştı. Son olarak 3-3 biten Adana Demirspor maçında Ghezzal, Welinton ve Batshuayi'nin de sakatlanmasıyla, Altay maçı öncesi sakat 8, cezalı 1 olmak üzere toplam 9 futbolcusundan faydalanamayacak duruma geldi. İzmir deplasmanı öncesinde Alex Teixeria, Vida, Welinton, Necip, Mehmet Topal, Ghezzal, N'Koudou ve Batshuayi sakat, Rosier ise kırmızı kart cezalısı durumunda.

 

Beşiktaş Altay karşısında eksik! 9 futbolcu forma giyemeyecek ile ilgili etiketler Beşiktaş Altay Süper Lig sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.